Повезане вести

Вучић са Макроном: О "Рафалима", Косову, Бањској и уласку Србије у ЕУ

Вучић са Макроном: О "Рафалима", Косову, Бањској и уласку Србије у ЕУ

НИН 09.04.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Паризу, на пословном Савету Француска - Србија, да смо веома близу потписа за уговор о набавци нових француских борбених авиона Рафал. "Имам нове вести - са компанијом "Дасо"… »
Председник Србије: Добар и садржајан разговор са Себастијеном Лекорнуом

Председник Србије: Добар и садржајан разговор са Себастијеном Лекорнуом

Политика 09.04.2024
ПАРИЗ – Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Паризу са министром одбране Француске, Себастијеном Лекорнуом и истакао да је то био добар и садржајан разговор. „Добар и садржајан разговор са министром Себастијеном… »
Шта је изјавио Вучић после сусрета с Макроном и које су поруке након састанка у Паризу

Шта је изјавио Вучић после сусрета с Макроном и које су поруке након састанка у Паризу

Н1 Инфо 09.04.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је француском председнику Емануелу Макрону на синоћњем састанку у Паризу изразио очекивање да ће Француска пружити подршку Србији у свим сферама, првенствено када су у питању… »
Вучић о састанку са Макроном: Изразио сам очекивање да ће Француска подржати Србију

Вучић о састанку са Макроном: Изразио сам очекивање да ће Француска подржати Србију

Недељник 09.04.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је француском председнику Емануелу Макрону на вечерашњем састанку у Паризу изразио очекивање да ће Француска пружити подршку Србији у свим сферама, првенствено када су у питању… »

Бета 09.04.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је француском председнику Емануелу Макрону на вечерашњем састанку у Паризу изразио очекивање да ће Француска пружити подршку Србији у свим сферама, првенствено када су у питању… »
"Француска нам је одувек била најближа у Европи и на њу смо највише рачунали" Обраћање Вучића у Јелисејској палати након…

"Француска нам је одувек била најближа у Европи и на њу смо највише рачунали" Обраћање Вучића у Јелисејској палати након…

Блиц 09.04.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се у понедељак увече у Јелисејској палати са председником Француске Емануелом Макроном, на чији позив борави у званичној посети тој земљи. Макрон му је приредио свечани дочек. Двојица… »
Вучић након састанка са Макроном: "Очекујем да ће Француска пружити подршку Србији када су у питању наш европски пут и…

Вучић након састанка са Макроном: "Очекујем да ће Француска пружити подршку Србији када су у питању наш европски пут и…

Блиц 08.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је свечаној вечери коју је у његову част приредио председник Републике Француске Емануел Макрон, након чега су два председника одржала важан састанак. - Поносан сам што… »
Вучић са председником Сената Француске о унапређењу односа, евроинтеграцијама, глобалним питањима

Вучић са председником Сената Француске о унапређењу односа, евроинтеграцијама, глобалним питањима

Данас 08.04.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је вечерас у Паризу да је са председником Сената парламента Француске Жераром Ларшеом разговарао о унапређењу српско-француских односа, евроинтеграцијама, регионалним и глобалним… »

Вести дана »