Povezane vesti
Vučić sa Makronom: O "Rafalima", Kosovu, Banjskoj i ulasku Srbije u EU
NIN 09.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Parizu, na poslovnom Savetu Francuska - Srbija, da smo veoma blizu potpisa za ugovor o nabavci novih francuskih borbenih aviona Rafal. "Imam nove vesti - sa kompanijom "Daso" smo veoma blizu… »
Predsednik Srbije: Dobar i sadržajan razgovor sa Sebastijenom Lekornuom
Politika 09.04.2024
PARIZ – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa ministrom odbrane Francuske, Sebastijenom Lekornuom i istakao da je to bio dobar i sadržajan razgovor. „Dobar i sadržajan razgovor sa ministrom Sebastijenom Lekornuom o saradnji našeg… »
Šta je izjavio Vučić posle susreta s Makronom i koje su poruke nakon sastanka u Parizu
N1 Info 09.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na sinoćnjem sastanku u Parizu izrazio očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji u svim sferama, prvenstveno kada su u pitanju njen evropski put i dijalog… »
Vučić o sastanku sa Makronom: Izrazio sam očekivanje da će Francuska podržati Srbiju
Nedeljnik 09.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na večerašnjem sastanku u Parizu izrazio očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji u svim sferama, prvenstveno kada su u pitanju njen evropski put i… »
Vučić o sastanku sa Makronom: Izrazio sam očekivanje da će Francuska podržati Srbiju
Beta 09.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na večerašnjem sastanku u Parizu izrazio očekivanje da će Francuska pružiti podršku Srbiji u svim sferama, prvenstveno kada su u pitanju njen evropski put i… »
"Francuska nam je oduvek bila najbliža u Evropi i na nju smo najviše računali" Obraćanje Vučića u Jelisejskoj palati nakon…
Blic 09.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u ponedeljak uveče u Jelisejskoj palati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, na čiji poziv boravi u zvaničnoj poseti toj zemlji. Makron mu je priredio svečani doček. Dvojica predsednika obratila su se… »
Vučić nakon sastanka sa Makronom: "Očekujem da će Francuska pružiti podršku Srbiji kada su u pitanju naš evropski put i…
Blic 08.04.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj večeri koju je u njegovu čast priredio predsednik Republike Francuske Emanuel Makron, nakon čega su dva predsednika održala važan sastanak. - Ponosan sam što sam večeras u Jelisejskoj… »
Vučić sa predsednikom Senata Francuske o unapređenju odnosa, evrointegracijama, globalnim pitanjima
Danas 08.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras u Parizu da je sa predsednikom Senata parlamenta Francuske Žerarom Laršeom razgovarao o unapređenju srpsko-francuskih odnosa, evrointegracijama, regionalnim i globalnim pitanjima. „Hvala na izuzetno… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 44 povezane