Повезане вести
Огласила се продукција, Ша мора да сноси последице због уништавања имовине: Стигла хитна одлука Великог шефа, брутална казна!…
Курир 09.04.2024
Ненад Алексић Ша направио је хаос на имању због свађе са девојком Мионом Јовановић, због чега је одмах кажњен. Наиме, т оком раних јутарњих сати дошло је до сукоба између Ненада Алексића Ша и Мионе Јовановић због њеног бившег… »
Ша ломио ствари у елити и гађао телевизор: Репер дивљао и рушио све пред собом, Миона ван себе: "Завршићеш у лудници"
Блиц 09.04.2024
Ненад Алексић Ша побеснео је након што је Миона Јовановић пред свима причала са својим бившим момком Станиславом Крофаком. У налету беса, Ша је почео да баца ствари по кући, улетео је у спаваћу собу бацио чинију на телевизор и… »
Разговор уживо мионе и станислава: Ша ван себе, преклињао је да то не ради: "Реци да смо завршили, ја ово нећу више да слушам"…
Блиц 09.04.2024
Откако је ушао у "Елиту", Станислав Крофан и Миона Јовановић нису обавили разговор поводом њене преваре, па су то урадили синоћ у програму уживо пред свим такмичарима. Певачица је оставила дечка због репера Ненада Алексића Ша, а… »
Ша ломио све пред собом! Бацао ствари, гађао телевизор, а онда му је Миона направила хаос у глави: Пресеци више...
Курир 09.04.2024
Ненад Алексић Ша је доживео тотално помрачење те почео да баца ствари по кући. Он је прво долетео до спаваће собе те побацао све ствари, а онда је бацио чинију право у телевизор. Затим се десио разговор са Мионом Јовановић. - Ја… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 1 сатјош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана