Povezane vesti
"Direktor vodovoda pije lekove i plače" Gradonačelnik Bora za Kurir televiziju: Govorio je, sve sam im dao, zar tako da mi…
Kurir 09.04.2024
Direktor borskog javnog preduzeća Vodovod Goran Pavić podneo je juče ujutru ostavku, kako je rekao, iz moralnih razloga, s obzirom da su osumnjičeni za ubistvo devojčice zaposleni u tom preduzeću i da su zločin izvršili u toku radmog vremena… »
Podneo ostavku iz moralnih razloga: Ko je Goran Pavić, direktor Vodovoda iz Bora?
Danas 09.04.2024
Goran Pavić, direktor Javno komunalnog preduzeća „Vodovod“ u Boru, podneo je u ponedeljak, 8. aprila, neopozivu ostavku, kako je kazao, iz moralnih razloga jer su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, zaposleni u tom preduzeću i postoji osnovana… »
"Čuo sam se sa roditeljima, teško je" Gradonačelnik Bora o ubistvu devojčice Danke - Ceo grad priča o tome
Mondo 09.04.2024
Gradonačelnik Bora je rekao da se čuo sa roditeljima ubijene devojčice Danke i da im je jako teško jer ceo grad priča o ovom slučaju. Gradonačelnik Bora je rekao da se čuo sa roditeljima ubijene devojčice Danke i da im je jako teško jer ceo grad… »
Vesti dana »
Gde su nestali Tomislav Momirović i Jelena Tanasković: Da li vlast čeka da se bes „izduva“
N1 Info pre 2 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih
UŽIVO Partizan se ne seća poslednje pobede; Mirotić: "Slava Gospodu"; Burna konferencija Obradovića
B92 pre 56 minutajoš 50 povezanih
FSS uputio apel navijačima uoči meča sa Švajcarskom: Pokažite svetu pravo lice Srbije
Politika pre 56 minutajoš 32 povezane