Повезане вести
"Директор водовода пије лекове и плаче" Градоначелник Бора за Курир телевизију: Говорио је, све сам им дао, зар тако да ми…
Курир 09.04.2024
Директор борског јавног предузећа Водовод Горан Павић поднео је јуче ујутру оставку, како је рекао, из моралних разлога, с обзиром да су осумњичени за убиство девојчице запослени у том предузећу и да су злочин извршили у току… »
Поднео оставку из моралних разлога: Ко је Горан Павић, директор Водовода из Бора?
Данас 09.04.2024
Горан Павић, директор Јавно комуналног предузећа „Водовод“ у Бору, поднео је у понедељак, 8. априла, неопозиву оставку, како је казао, из моралних разлога јер су осумњичени за убиство Данке Илић, запослени у том предузећу и… »
"Чуо сам се са родитељима, тешко је" Градоначелник Бора о убиству девојчице Данке - Цео град прича о томе
Мондо 09.04.2024
Градоначелник Бора је рекао да се чуо са родитељима убијене девојчице Данке и да им је јако тешко јер цео град прича о овом случају. Градоначелник Бора је рекао да се чуо са родитељима убијене девојчице Данке и да им је јако… »
Вести дана »

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Урош са огромним ноктима, асмин дурџић међу такмичарима! Миљана напала Алибабу, а Анђело пресадио косу (Видео)
Блиц пре 28 минутајош 3 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 42 минутајош 1 повезана