Повезане вести

Спалети се слаже са Пиксијем, али под једним условом

Спалети се слаже са Пиксијем, али под једним условом

Спорт клуб 09.04.2024
Сва је прилика да ће УЕФА за ЕУРО повећати број играча који сваки тим може да пријави са 23, на 26. Став о томе изнео је и селектор Италије Лућано Спалети. Претходно је селектор Србије Драган Стојковић Пикси истакао да се он… »
Пикси: Предложио сам УЕФА да на ЕП водимо по 26 играча

Пикси: Предложио сам УЕФА да на ЕП водимо по 26 играча

Спорт клуб 09.04.2024
УЕФА разматра да увећа број фудбалера у репрезентацијама на предстојећем ЕП у Немачкој. „Мислим да ће мој предлог од 26 фудбалера на ЕУРО проћи. Наравно, морамо да сачекамо коначну одлуку, али већина је за то“, изјавио је… »
Уефа разматра да увећа број фудбалера у репрезентацијама на предстојећем Европском првенству

Уефа разматра да увећа број фудбалера у репрезентацијама на предстојећем Европском првенству

Политика 09.04.2024
Европска фудбалска унија (Уефа) разматра да увећа број фудбалера у репрезентацијама за овогодишње Европско првенство у Немачкој, после разговора са селекторима. Разговори челника Уефа и селектора екипа учесница одржани су у… »
Пикси покренуо револуцију: УЕФА озбиљно разматра предлог селектора Србије!

Пикси покренуо револуцију: УЕФА озбиљно разматра предлог селектора Србије!

Хот спорт 09.04.2024
УЕФА је близу одлуке која би све радикално изменила УЕФА разматра повећање броја фудбалера у репрезентацијама за надолазеће Европско првенство у Немачкој, након разговора са селекторима националних тимова. Разговори између УЕФА… »

Вести дана »