Povezane vesti
Novosadski naprednjaci: skandalozno je da jedan lekar svoj rodni grad poredi sa nacističkom Nemačkom, a Miloša Vučevića za…
Politika 09.04.2024
Gradski odbor Srpske napredne stranke izdao je saopštenje u kojem se navodi da Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog SSP-a, širi laži. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti: „Sramne optužbe i kukanje predsednika Đilasovog GO SSP u Novom Sadu… »
GO SNS u Novom Sadu odgovorio vrsajkovu: Skandalozno je da lekar svoj rodni grad poredi sa nacističkom Nemačkom
Kurir 09.04.2024
Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu oglasio se zbog, kako navode, "sramnih optužbi i kukanja predsednika Đilasovog GO SSP u Novom Sadu, Vladimira Vrsajkova u njegovom autorskom tekstu" i dodaju da je to "još jedan pokušaj širenja laži… »
Oglasili se novosadski naprednjaci: Skandalozno je da jedan lekar svoj rodni grad poredi sa nacističkom Nemačkom, a Miloša…
Dnevnik 09.04.2024
Gradski odbor Srpske napredne stranke izdao je saopštenje u kojem se navodi da Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog SSP, širi laži. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti: -Sramne optužbe i kukanje predsednika Đilasovog GO SSP u Novom Sadu… »
„Tukli su me i šutirali svuda po telu, krvnički, kao u Nemačkoj 1933, bole otisci nogu SNS košuljaša na mojim…
Nova 09.04.2024
"A istina na našem letku očigledno mnogo više boli Miloša Vučevića i novosadski SNS. I neće prestati da boli", napisao je u svom autorskom tekstu Vladimir Vrsajkov, predsednik gradskog odbora u Novom Sadu Stranke slobode i pravde, koji je u subotu… »
Vladimir Vrsajkov iz SSP Novi Sad za Danas: Ponovo ću doći u Kać da delim letke, moje prebijanje je poruka kako će proći…
Danas 08.04.2024
Vladimir Vrsajkov predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde, kaže za Danas da je njihova ideja bila da podele letke u poštanske sandučiće u Kaću i odu, međutim dvojica nepoznatih momaka su ga tako pretukla da je ova uobičajena… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 4 satijoš 28 povezanih
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 9 satijoš 1 povezana