Povezane vesti

Otac heroj brine o teško bolesnom sinu, a sada mu je potrebna naša pomoć: "Ni minut ne smem da ga ostavim, ovo je jedino…

Otac heroj brine o teško bolesnom sinu, a sada mu je potrebna naša pomoć: "Ni minut ne smem da ga ostavim, ovo je jedino…

Kurir 09.04.2024
Kažu da nevolja nikad ne ide sama, a u to se nažalost uverila i porodica Sretenović iz Čačka. Jovan je pre 19 godina rođen kao zdravo dete, ali sa dve godine i dva meseca, tačno u dan, njegov otac Radovan seća se kad je dobio autizam. On i supruga… »
"Amputirali su mu nogu, ne mogu sam da ga nosim": Radovan je napustio posao i brine o teško bolesnom sinu

"Amputirali su mu nogu, ne mogu sam da ga nosim": Radovan je napustio posao i brine o teško bolesnom sinu

Mondo 09.04.2024
Radovan Sretenović iz Čačka se brine o teško bolesnom sinu. Radovan Sretenović iz Čačka se brine o teško bolesnom sinu. Kažu da nevolja nikad ne ide sama, a u to se nažalost uverila i porodica Sretenović iz Čačka. Jovan je pre 19 godina… »
Radovan je otac heroj koji brine o teško bolesnom nepokretnom sinu, u zgradi nema rampa za kolica - Srbijo pomozi

Radovan je otac heroj koji brine o teško bolesnom nepokretnom sinu, u zgradi nema rampa za kolica - Srbijo pomozi

Glas Zapadne Srbije 09.04.2024
Čačak - Kažu da nevolja nikad ne ide sama, a u to se nažalost uverila i porodica Sretenović iz Čačka. Jovan je pre 19 godina rođen kao zdravo dete, ali sa dve godine i dva meseca, tačno u dan, njegov otac Radovan seća se kad je dobio autizam… »
Ne smem ni na minut da ga ostavim, a ne mogu da ga nosim sam: Radovan je otac heroj koji brine o bolesnom sinu

Ne smem ni na minut da ga ostavim, a ne mogu da ga nosim sam: Radovan je otac heroj koji brine o bolesnom sinu

Telegraf 09.04.2024
Dečak je počeo da dobija epi napade, a 2020. kada je dobio boginje, a potom i tešku infekciju jedva je ostao živ. Posle mu je umrla majka i otac je jedini koji sada brine o njemu. Kažu da nevolja nikad ne ide sama, a u to se nažalost uverila i… »
Ne smem ni na minut da ga ostavim, a ne mogu da ga nosim sam: Radovan je otac heroj koji brine o teško bolesnom nepokretnom…

Ne smem ni na minut da ga ostavim, a ne mogu da ga nosim sam: Radovan je otac heroj koji brine o teško bolesnom nepokretnom…

RINA 09.04.2024
Ne smem ni na minut da ga ostavim, a ne mogu da ga nosim sam: Radovan je otac heroj koji brine o teško bolesnom nepokretnom sinu, u zgradi nema rampa za kolica - Srbijo pomozi (FOTO) Čačak - Kažu da nevolja nikad ne ide sama, a u to se nažalost… »

Vesti dana »