Povezane vesti
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Irske
NIN 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Republike Irske
Euronews 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se
B92 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 62 povezane
Vlade Đurović čestita Zvezdi, ali...: ''Nije ovo neka sjajna košarka, i Batler me je malo nervirao''
Sportske.net pre 10 minutajoš 75 povezanih
Broj poginulih u požaru u Kran-Montani porastao na 47, četiri državljana Srbije među povređenima
RTV pre 4 satijoš 59 povezanih
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 16 minutajoš 22 povezane
Za radove duž trase od Horgoša do Terminala Novi Sad raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane