Povezane vesti
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Irske
NIN 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Republike Irske
Euronews 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se
B92 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: Pregovori o pristupanju Ukrajine EU trebalo bi da počnu bez odlaganja
RTV pre 6 minutajoš 66 povezanih
Skupština Srbije usvojila set trgovinskih zakona: Zabrana prodaje e-cigareta maloletnicima, trgovinski lanci moraće javno da objavljuju pune cenovnike
Morava info pre 3 satajoš 43 povezane
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Poznato stanje crnogorskih pomoraca na Ormuskom moreuzu: zbog ratne situacije, brod je...
Večernje novosti pre 51 minutajoš 23 povezane
Jeziv sudar kod aerodroma, više osoba povređeno: Užas u Beogradu, automobil se prevrnuo
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih