Povezane vesti
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Irske
NIN 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se što sam podneo ostavku na mesto premijera Republike Irske
Euronews 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Varadkar: Ne kajem se
B92 09.04.2024
Bivši premijer Republike Irske Leo Varadkar izjavio je danas da se ne kaje što je podneo ostavku na tu funkciju i dodao da ''ne žali ni za čim''. On je istakao da je, uprkos tome, odluka da podnese ostavku bila jako teška. ''U nekoliko navrata sam o njoj… »
Vesti dana »
Vrelo već u 10 sati: U Somboru i Kikindi izmerena 33 stepena, u Beogradu i Novom Sadu 32, najprijatnije na Kopaoniku 19
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 40 povezanih
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
U akciji policije uhapšen Piroćanac i dvojica Nišlija zbog posedovanja i prodaje narkotika
Pirotske vesti pre 43 minutajoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Ako izbace Kazahstance! Ovo su rivali Partizana u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija
Večernje novosti pre 23 minutajoš 22 povezane