Повезане вести

"Не могу да издржим то..." Ника Тошић у дилеми да ли да иде на малу матуру: "Знам да ћу се кајати..."

"Не могу да издржим то..." Ника Тошић у дилеми да ли да иде на малу матуру: "Знам да ћу се кајати..."

Курир 09.04.2024
Ника Тошић, млађа ћерка поп диве Јелене Карлеуше, завршава осми разред, што значи да ће ускоро и мала матура, а као и већини девојчица њених година, и њој то представља "озбиљан проблем". Ника путем мрежа често дели њене… »
Ника Тошић не жели да иде на матуру, наставници су криви за све: Карлеушина ћерка на великим мукама

Ника Тошић не жели да иде на матуру, наставници су криви за све: Карлеушина ћерка на великим мукама

Свет & Скандал 09.04.2024
Млађа ћерка Јелене Карлеуше не жели на матуру Ника Тошић, млађа ћерка Јелене Карлеуше и Душка Тошића у последње време има “озбиљне проблеме”. Наиме, Ника управо завршава основну школу, после које је очекује матурска забава, а… »
"Не могу да издржим то..." Ника Тошић признала да размишља да ли да иде на матуру: "Знам да ћу се кајати"

"Не могу да издржим то..." Ника Тошић признала да размишља да ли да иде на матуру: "Знам да ћу се кајати"

Телеграф 09.04.2024
"И даље не знам шта бих обукла. Али дотад ћу сигурно смршати још пет килограма. Сад сам за недељу дана скинула три киле. Једва чекам да будем згодна" - слатки проблеми млађе ћерке Јелене Карлеуше. Млађа ћерка поп диве Јелене… »

Вести дана »