Povezane vesti
Požar u stanu u Žarkovu - dvanaest vatrogasaca na terenu
Novi magazin 09.04.2024
Policija je danas dobila dojavu da gori stan u potkrovlju u Ulici Ace Joksimovića 46a u Žarkovu, u beogradskoj opštini Čukarica, rečeno je N1 u MUP. U stanu u potkrovlju zapalila se kuhinja, požar je lokalizovan, a u njemu nema povređenih. U… »
Požar Na Čukarici! Gori kuhinja u stanu u potkrovlju: 12 vatrogasaca na terenu!
Kurir 09.04.2024
U ulici Ace Joksimovića na Čukarici došlo je do požara, kada se zapalila kuhinja u jednom stanu u potkrovlju. Kako sazanjemo, na gašenju požara angažovano 12 vatrogasaca-spasilaca sa 4 vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Košutnjak i Železnik… »
Lokalizovan požar Na Čukarici: Gorela kuhinja u potkrovlju
Večernje novosti 09.04.2024
POŽAR koji je izbio u potkrovlju u Ulici Ace Joksimovića 46a, na Čukarici, lokalizovan je. Foto: Novosti Na sreću, nema povređenih lica. Kako saznajemo, zapalila se kuhinja u stanu u potkrovlju. Na gašenju požara bilo je angažovano 12… »
Zbog kapljice ulja buknula vatra i gorela cela kuhinja: Vlasnica stana za Telegraf nakon požara na Čukarici
Telegraf 09.04.2024
Vlasnica je objasnila kako je došlo do požara. U stanu na Čukarici izbio je požar, a vlasnica je za Telegraf.rs objasnila kako je tačno vatra buknula. - Pržila sam hranu i kapljica ulja otišla je u aspirator. On je planuo u sekundi! Ja sam brzo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 35 minutajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 24 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 35 minutajoš 10 povezanih