Povezane vesti
Otvorena nova avionska linija koja turiste vodi do ove plaže u komšiluku, evo o kom primorskom gradu je reč
Blic 09.04.2024
Avio-kompanija Jet2 je lansirala je nove letove prema manje poznatoj destinaciji za odmor u Evropi, poznatoj kao ''jeftinija alternativa Hrvatskoj'', navodi se u magazin Sun o britanskom avio-prevozniku koji će povezati Tivat s londonskim Stanstedom dva… »
Britanci oduševljeni malim gradom na crnogorskom primorju: „Jeftinije od Hrvatske”
N1 Info 09.04.2024
"Jet2 je lansirao nove letove prema manje poznatoj destinaciji za odmor u Evropi, poznatoj kao "jeftinija alternativa Hrvatskoj", piše magazin Sun o britanskom avioprevozniku koji će povezati Tivat s londonskim Stanstedom dva put tedno. Nova linija će se… »
Vesti dana »
Pljušte prijave za nelegalne objekte u Prijepolju, gužve od ranog jutra: Građani rešavaju veliki problem - mnogo nam znači što sada možemo sve da sredimo (FOTO)
RINA pre 17 minutajoš 44 povezane
Propao Trampov plan: Novi sukobi Tajlanda i Kambodže, ima mrtvih i ranjenih
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 42 minutajoš 32 povezane
Mijušković: Poremećaji zbog eventualnih sankcija NBS mogu se na vreme sprečiti
NIN pre 37 minutajoš 21 povezana