Povezane vesti
"Edita i ja da se poskidamo goli" Đorđe David rekao da je "zgodna riba", otkrio čija pesma mu je blamantna
Mondo 09.04.2024
Đorđe David otkrio je da bi voleo da sarađuje s Editom, ali i koja pesma mu se uopšte ne sviđa. Đorđe David otkrio je da bi voleo da sarađuje s Editom, ali i koja pesma mu se uopšte ne sviđa. Roker u član žirija takmičenja "Zvezde Granda"… »
(Video) "voleo bih da se edita i ja skinemo goli": Đorđe David pustio mašti na volju: "Jako zgodna riba koja dobro peva"
Blic 09.04.2024
Roker podržava tekstove i pesme koje imaju provokativnu notu i on sebe u tom maniru vidi sa mlađom koleginicom. Na estradnoj muzičkoj sceni sve češće možemo da čujemo pesme koje u tekstu aludiraju na intimne odnose, a Đorđe David ističe da nema… »
"Voleo bih da se edita i ja skinemo goli" Šok priznanje Đorđe Davida: "Jako zgodna riba!" Evo šta ima u planu s mlađom…
Kurir 09.04.2024
Đorđe David ne krije da podržava tekstove i pesme koje imaju provokativnu notu i on sebe u tom maniru vidi sa mlađom koleginicom, Editom Aradinović. Na estradnoj muzičkoj sceni sve češće možemo da čujemo pesme koje u tekstu aludiraju na intimne… »
Vesti dana »
Uživo Ana Brnabić posle haosa na sednici: Ovakvo gaženje dostojanstva Narodne Skupštine nikada u istoriji nije viđeno, osim kada je zapaljena
Kurir pre 8 minutajoš 105 povezanih
Teretni avion pao na zgradu kod aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
RTS pre 4 satijoš 26 povezanih
Tragedije u Beogradu: Tužilac traži maksimalnu kaznu za zločine u Duboni i Malom Orašju - i za Uroša Blažića i za oca
BBC News pre 20 minutajoš 26 povezanih
Dačić o slučaju Ilije Kostića: On se iz kućnog pritvora javio u bolnicu, sprovešćemo istragu
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
USPRS: Više od 90 odsto škola danas u štrajku, sledeće nedelje svi u obustavu rada
Novi magazin pre 33 minutajoš 23 povezane