Povezane vesti
Opljačkana Olja Crnogorac: Ukrali joj novčanik sa 2.000 evra, ona se oglasila i otkrila detalje VIDEO
Nova 09.04.2024
Voditeljka Olja Crnogorac saopštila je da je opljačkana. Ona je na TikToku objavila snimak u kom je ispričala detalje i navela da joj je ukraden novčanik u kom je imala 2.000 evra. „Moj poslednji dan u Palermu. Iako me je majka polila vinom i sve je… »
Opljačkana srpska voditeljka! Olji lopovi ukrali skupoceni novčanik i 2.000 evra, otkrila šta se desilo
Mondo 09.04.2024
Olja Crnogorac otkrila je da su je opljačkali dok je bila na odmoru s majkom. Olja Crnogorac otkrila je da su je opljačkali dok je bila na odmoru s majkom. Bivša voditeljka, sada kreatorka Olja Crnogorac, koja je nedavno otkrila sve o vezi s dečkom koji… »
Opljačkana Olja Crnogorac: Evo koliko hiljada evra su lopovi odneli u kešu
Telegraf 09.04.2024
Doživela neprijatnost na odmoru. Voditeljka Olja Crnogorac počela je da snima vlogove na TikToku, a u poslednjem koji je objavila se požalila da je opljačkana. Kako tvrdi, na putovanju joj je ukraden novčanik u kom se nalazilo 2.000 evra u kešu. - Moj… »
Vesti dana »

Šibaće Košava u ovim delovima zemlje! Rhmz popalio meteo-alarme, jedna pojava neobična za ovo doba godine
Alo pre 28 minutajoš 41 povezana

Od masovne legalizacije najviše koristi za one koji su gradili nelegalno, kupci da proveravaju kvalitet stana
Nova pre 7 minutajoš 40 povezanih