Povezane vesti
Izbori na Filozofskom fakultetu: Samo jedna opcija, studenti nezainteresovani da se uključe
Moj Novi Sad 09.04.2024
Izbori za parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održaće se 16. aprila, a kandidaturu je predala samo jedna opcija – Savez studenata Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Za razliku od kolega iz Beograda sa Fakulteta političkih nauka i Pravnog… »
Izbori na Filozofskom fakultetu: Studenti mogu da „biraju“ samo jednu opciju
In medija 09.04.2024
Izbori za parlament Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održaće se 16. aprila, a kandidaturu je predala samo jedna opcija – Savez studenata Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Za razliku od kolega iz Beograda sa Fakulteta političkih nauka i Pravnog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 12 minutajoš 53 povezane
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 13 minutajoš 60 povezanih