Повезане вести

Вукчевиц́: "Отишао сам у НБА јер ми је било лоше у Партизану"

Вукчевиц́: "Отишао сам у НБА јер ми је било лоше у Партизану"

Б92 09.04.2024
Кошакаш Вашингтона Тристан Вукчевић отворио је душу за шпански Мундо Депортиво, где је објаснио зашто је отишао из Партизана у НБА лигу. Вукчевић је претходне две године био члан црно-белих, али је недавно одлучио да каријеру… »
„Провео сам две веома лоше године у Партизану”

„Провео сам две веома лоше године у Партизану”

Спортски журнал 09.04.2024
Тристан Вукчевић говорио је за Мундо Депортиво. Тристан Вукчевић је недавно одлучио да дрес Партизана замени Вашингтоновим. Млади крилни центар брзо се адаптирао на Америку и пружа добре партије у НБА лиги. О одлуци да напусти… »
Тристан шокирао: ''Нисам се осећао пријатно у Партизану, чак ни када сам играо!''

Тристан шокирао: ''Нисам се осећао пријатно у Партизану, чак ни када сам играо!''

Спортске.нет 09.04.2024
Тристан Вукчевић је неочекивано, усред најважнијег дела сезоне одлучио да оконча свој боравак у Партизану, да плати обештећење и оде у НБА лигу, где се буквално препородио. Експресно се снашао у екипи Вашингтон Визардса и из… »
Вукчевић брутално искрен: „Није ми се свидео период у Партизану, провео сам тамо две лоше године!“

Вукчевић брутално искрен: „Није ми се свидео период у Партизану, провео сам тамо две лоше године!“

Хот спорт 09.04.2024
Занимљива изјава кошаркаша Вашингтона До скоро играч Партизана, а сада Вашингтон Визардса Тристан Вукчевић, у разговору за шпански Мундо Депортиво говорио је о свом периоду у црно-белом дресу и открио разлоге зашто се упутио у… »
Тристан Вукчевић: Партизан? Две врло лоше сезоне…

Тристан Вукчевић: Партизан? Две врло лоше сезоне…

Спорт клуб 09.04.2024
Крилни центар Тристан Вукчевић пријатно је изненађење у дресу Вашингтон Визардса откад је у редове “Чаробњака” дошао из Партизана. Кошаркаш који поседује пасоше Србије, Шведске, Грчке и Италије говорио је за шпанске медије о… »
Вукчевић: "две веома лоше године у Партизану!" Тристан се огласио из НБА, поменуо и Жељка!

Вукчевић: "две веома лоше године у Партизану!" Тристан се огласио из НБА, поменуо и Жељка!

Мондо 09.04.2024
Бивши кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић две веома лоше године провео у Београду. Бивши кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић две веома лоше године провео у Београду. Талентовани српски кошаркаш Тристан Вукчевић током сезоне се из… »

Вести дана »