Povezane vesti
Tristan Vukčević nikad oštrije o Partizanu: "Bilo mi je mnogo loše, nije mi se svidelo"!
Kurir 09.04.2024
Bivši košarkaš Partizana Tristan Vukčević je postao standardni član prve petorke NBA tima Vašington Vizardsa za koji pruža odlične partije, a nakon odlaska iz Beograda krilni košarkaš je "proigrao".. Tristan je proveo dve godine kao član… »
Tristan Vukčević: "Nije mi se sviđalo u Partizanu, proveo sam tamo dve loše godine"
Telegraf 09.04.2024
"Kada se ukazala prilika za NBA, rekao sam da ću platiti", jasan je novi igrač Vizardsa. Nije Tristan Vukčević povezao ni mesec dana u NBA ligi, a već je pokazao da je Vašington učinio pravu stvar kada ga je angažovao! Potpisao je Vukčević ugvor… »
Vesti dana »
Trojica tenisera preklinjala Đokovića da ode u penziju: Nasmejao se, pa im saopštio loše vesti
Mondo pre 4 satijoš 71 povezana
BLOG UŽIVO Profesori niškog univerziteta obustavljaju rad i pridružuju se studentskim zahtevima: Apel nastavnicima da „ne izdaju svoj poziv“
Nova pre 31 minutajoš 43 povezane
Na plenumu dela univerzitetskih profesora u Nišu doneta odluka o protestnoj obustavi rada
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Šta je poručio opozvani predsednik Južne Koreje pre hapšenja?(VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 34 povezane
Ovo je snimak incidenta na Pravnom fakultetu: M.R. ulazi sa društvom, dolazi do koškanja ispred amfiteatra
Telegraf pre 4 satijoš 19 povezanih