Povezane vesti
Otac me je ošišao do glave! Teška priča naše pevačice: Tukao me, a svekar branio da dolazim u štiklama
Mondo 09.04.2024
Nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", Slavica Ristić jednom prilikom ispričala je svoju tešku životnu priču. Nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", Slavica Ristić jednom prilikom ispričala je svoju tešku životnu… »
"Tukao me je i zaključavao": Potresna životna priča naše pevačice: "Bila sam maloletna, ošišao mi je svu kosu"
Blic 08.04.2024
Pevačica Slavica Ristić učestvovala je u takmičenju "Nikad nije kasno" gde je ispričala svoju tešku životnu priču. Kako kaže, ona je doživela brojna poniženja zbog toga što je njen otac bio protiv toga da se bavi pevanjem. - Moj tata je u to… »
Vesti dana »
Izrael i Benjamin Netanjahu: Od komandosa do „kralja Bibija" i optužbi za ratne zločine
BBC News pre 40 minutajoš 43 povezane
Snažan ciklon zahvatio Srbiju! Olujni vetar od 112 km/h lomi granje: Stižu kiša i sneg
Telegraf pre 39 minutajoš 30 povezanih
"Šamar zvezdi! Teodosić nula asistencija": Bivši košarkaš šampiona Srbije grmi posle debakla od Partizana
Večernje novosti pre 15 minutajoš 29 povezanih
Ovo je pas koji "odao" Aliju Balijagića: Drhtao je i tresao se kada smo ga pronašli
Telegraf pre 51 minutajoš 13 povezanih