Povezane vesti
Otac me je ošišao do glave! Teška priča naše pevačice: Tukao me, a svekar branio da dolazim u štiklama
Mondo 09.04.2024
Nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", Slavica Ristić jednom prilikom ispričala je svoju tešku životnu priču. Nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", Slavica Ristić jednom prilikom ispričala je svoju tešku životnu priču… »
"Tukao me je i zaključavao": Potresna životna priča naše pevačice: "Bila sam maloletna, ošišao mi je svu kosu"
Blic 08.04.2024
Pevačica Slavica Ristić učestvovala je u takmičenju "Nikad nije kasno" gde je ispričala svoju tešku životnu priču. Kako kaže, ona je doživela brojna poniženja zbog toga što je njen otac bio protiv toga da se bavi pevanjem. - Moj tata je u to vreme radio… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 71 povezana

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana

SAOPŠTENJE - Zvezda: ''Grub pokušaj da se diskredituje lik i delo našeg igrača''
Sportske.net pre 55 minutajoš 13 povezanih

Ironija sudbine: Trampov konzervativni aktivista ubijen dok je govorio o „Bogom danom pravu“ da se ima oružje
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih