Povezane vesti
Biden tvrdi da Netanyahu ima pogrešan pristup u Gazi
Slobodna Evropa 10.04.2024
Američki predsjednik Joseph Biden kritizirao je izraelsku vojnu strategiju u Gazi, uz ocjenu da je pristup izraelskog premijera Benjamina Netanyahua "pogrešan". "Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se sa njegovim pristupom", rekao je američki… »
Oštre kritike Bajdena na račun Netanjahua: Može li Amerika da "pritisne" Izrael ali i one koji mogu da utiču na Hamas
Euronews 10.04.2024
Američki predsednik Džozef Bajden je rekao da veruje da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pravi grešku kada je reč o nošenju sa situacijom u Gazi, što CNN ocenjuje jednom od njegovih najoštrijih kritika na račun Netanjahua. Prošle nedelje je Bajden… »
Bajden: Pristup Netanjahua ratu u Gazi je pogrešan
NIN 10.04.2024
Pristup izraelskog premijera Benjamina Netanjahua ratu u Gazi je "pogrešan", saopštio je američki predsednik Džozef Bajden. "Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se s njegovim pristupom," rekao je Bajden u intervjuu za "Univision", američku TV… »
Šok izjava američkog predsednika! Bajden nazvao Netanjahuov pristup ratu u Gazi greškom: "Ne slažem se sa njim" (video)
Kurir 10.04.2024
Pristup izraelskog premijera Benjamina Netanjahua ratu u Gazi je greška, rekao je američki predsednik Džo Bajden u intervjuu objavljenom u utorak, upućujući dalje kritike na račun izraelskog rešavanja sukoba. "Mislim da je to što radi greška. Ne slažem… »
Bajden: Pristup Netanijahua ratu u Gazi je pogrešan
Telegraf 10.04.2024
On je apelovao na izraelske vlasti da "samo pozovu" na prekid vatre u trajanju od šest do osam nedelja, i da omoguće potpuni pristup humanitarnoj pomoći koja je namenjena stanovništvu u ratom pogođenoj Gazi. Pristup izraelskog premijera Benjamina… »
Bajden:Pristup Netanijahua ratu u Gazi je pogrešan
IndeksOnline 10.04.2024
VAŠINGTON – Pristup izraelskog premijera Benjamina Netanijahua ratu u Gazi je “pogrešan”, saopštio je američki predsednik DŽozef Bajden. “Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se s njegovim pristupom,” rekao je Bajden u intervjuu za “Univision”… »
Bajden: Netanjahu ima pogrešan pristup u Gazi
N1 Info 10.04.2024
Američki predsednik Džozef Bajden kritikovao je izraelsku vojnu strategiju u Gazi, uz ocenu da je pristup izraelskog premijera Benjamina Netanjahua "pogrešan". „Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se sa njegovim pristupom“, rekao je američki… »
Bajden: Pristup Netanijahua ratu u Gazi je pogrešan
Insajder 10.04.2024
Pristup izraelskog premijera Benjamina Netanijahua ratu u Gazi je "pogrešan", saopštio je američki predsednik Džozef Bajden. 'Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se s njegovim pristupom,' rekao je Bajden u intervjuu za 'Univision', američku TV… »
Bajden: Pristup izraelskog premijera Benjamina Netanjahua u Gazi pogrešan
Novi magazin 10.04.2024
Američki predsednik Džozef Bajden kritikovao je izraelsku vojnu strategiju u Gazi, uz ocenu da je pristup izraelskog premijera Benjamina Netanjahua "pogrešan". "Mislim da je ono što radi pogrešno. Ne slažem se sa njegovim pristupom", rekao je američki… »
Izrael i Palestinci: Netanjahu pravi greške u Gazi, kaže američki predsednik Bajden
Južne vesti 10.04.2024
Reuters Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da smatra da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pravi „greške" u postupcima u Pojasu Gaze. „Mislim da je to što radi greška. Ne slažem se sa njegovim pristupom", rekao je on u intervjuu. Rekao je da… »
Izrael i Palestinci: Netanjahu pravi greške u Gazi, kaže američki predsednik Bajden
Radio 021 10.04.2024
Iako kritikuje Netanjahua, američko oružje i dalje nesmetano stiže u Izrael. Reuters Američki predsednik Džozef Bajden rekao je da smatra da izraelski premijer Benjamin Netanjahu pravi „greške" u postupcima u Pojasu Gaze. „Mislim da je to što radi… »
Vesti dana »
Astronauti misije Artemis II postaće danas ljudi koji su leteli najdalje od Zemlje! Uskoro stižu na tamnu stranu Meseca! (video)
Kurir pre 26 minutajoš 29 povezanih
Bukti rat na Bliskom istoku: Trampov ultimatum konačan; objavljeni dokumenti stradalih vojnika SAD; IRCG oterao nosač aviona (video)
Večernje novosti pre 40 minutajoš 32 povezane
Bratina: Nikad nisam rekao da studenti treba da budu izloženi nasilju
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih