Повезане вести

Биден тврди да Нетаниаху има погрешан приступ у Гази

Биден тврди да Нетаниаху има погрешан приступ у Гази

Слободна Европа 10.04.2024
Амерички предсједник Јосепх Биден критизирао је израелску војну стратегију у Гази, уз оцјену да је приступ израелског премијера Бењамина Нетаниахуа "погрешан". "Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се са његовим… »
Оштре критике Бајдена на рачун Нетањахуа: Може ли Америка да "притисне" Израел али и оне који могу да утичу на Хамас

Оштре критике Бајдена на рачун Нетањахуа: Може ли Америка да "притисне" Израел али и оне који могу да утичу на Хамас

Еуроневс 10.04.2024
Амерички председник Џозеф Бајден је рекао да верује да израелски премијер Бењамин Нетањаху прави грешку када је реч о ношењу са ситуацијом у Гази, што ЦНН оцењује једном од његових најоштријих критика на рачун Нетањахуа… »
Бајден: Приступ Нетањахуа рату у Гази је погрешан

Бајден: Приступ Нетањахуа рату у Гази је погрешан

НИН 10.04.2024
Приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа рату у Гази је "погрешан", саопштио је амерички председник Џозеф Бајден. "Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се с његовим приступом," рекао је Бајден у интервјуу за… »
Шок изјава америчког председника! Бајден назвао Нетањахуов приступ рату у Гази грешком: "Не слажем се са њим" (видео)

Шок изјава америчког председника! Бајден назвао Нетањахуов приступ рату у Гази грешком: "Не слажем се са њим" (видео)

Курир 10.04.2024
Приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа рату у Гази је грешка, рекао је амерички председник Џо Бајден у интервјуу објављеном у уторак, упућујући даље критике на рачун израелског решавања сукоба. "Мислим да је то што… »
Бајден: Приступ Нетанијахуа рату у Гази је погрешан

Телеграф 10.04.2024
Он је апеловао на израелске власти да "само позову" на прекид ватре у трајању од шест до осам недеља, и да омогуће потпуни приступ хуманитарној помоћи која је намењена становништву у ратом погођеној Гази. Приступ израелског… »
Бајден:Приступ Нетанијахуа рату у Гази је погрешан

Бајден:Приступ Нетанијахуа рату у Гази је погрешан

ИндексОнлине 10.04.2024
ВАШИНГТОН – Приступ израелског премијера Бењамина Нетанијахуа рату у Гази је “погрешан”, саопштио је амерички председник Џозеф Бајден. “Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се с његовим приступом,” рекао је Бајден у… »
Бајден: Нетањаху има погрешан приступ у Гази

Бајден: Нетањаху има погрешан приступ у Гази

Н1 Инфо 10.04.2024
Амерички председник Џозеф Бајден критиковао је израелску војну стратегију у Гази, уз оцену да је приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа "погрешан". „Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се са његовим… »

Инсајдер 10.04.2024
Приступ израелског премијера Бењамина Нетанијахуа рату у Гази је "погрешан", саопштио је амерички председник Џозеф Бајден. 'Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се с његовим приступом,' рекао је Бајден у интервјуу за… »
Бајден: Приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа у Гази погрешан

Бајден: Приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа у Гази погрешан

Нови магазин 10.04.2024
Амерички председник Џозеф Бајден критиковао је израелску војну стратегију у Гази, уз оцену да је приступ израелског премијера Бењамина Нетањахуа "погрешан". "Мислим да је оно што ради погрешно. Не слажем се са његовим… »
Израел и Палестинци: Нетањаху прави грешке у Гази, каже амерички председник Бајден

Израел и Палестинци: Нетањаху прави грешке у Гази, каже амерички председник Бајден

Јужне вести 10.04.2024
Реутерс Амерички председник Џозеф Бајден рекао је да сматра да израелски премијер Бењамин Нетањаху прави „грешке" у поступцима у Појасу Газе. „Мислим да је то што ради грешка. Не слажем се са његовим приступом", рекао је он у… »

Радио 021 10.04.2024
Иако критикује Нетањахуа, америчко оружје и даље несметано стиже у Израел. Реутерс Амерички председник Џозеф Бајден рекао је да сматра да израелски премијер Бењамин Нетањаху прави „грешке" у поступцима у Појасу Газе. „Мислим… »

Вести дана »