Повезане вести

"Пекао сам палачинке, радио физичке послове": Беливук и Миљковић изнели одбрану, супруге у суду суздржане

"Пекао сам палачинке, радио физичке послове": Беливук и Миљковић изнели одбрану, супруге у суду суздржане

Телеграф 10.04.2024
На припремном рочишту сви оптужени су негирали кривицу, осим Снежане Ђорђевић која је изостала са претходног суђења, због чега је судија у односу на њу привремено раздвојио поступак. Суђење припадницима клана Вељка Беливука и… »
Платио 350.000 евра да Италијан изађе из локала у центру града, па схватио да је насамарен: Оптужница против клана Беливук…

Платио 350.000 евра да Италијан изађе из локала у центру града, па схватио да је насамарен: Оптужница против клана Беливук…

Нова 10.04.2024
На суђењу клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, поводом оптужби да су прали новац стечен криминалним путем, поново је поменут бизнисмен Александар Папић. Њена је још током истраге један од вођа групе, Миљковић, оптужио да… »
Жене веље невоље и Марка месара сведочиле у суду: Оптужене да су "опрале" преко милион евра за озлоглашени клан: Ево како су…

Жене веље невоље и Марка месара сведочиле у суду: Оптужене да су "опрале" преко милион евра за озлоглашени клан: Ево како су…

Блиц 10.04.2024
Бојана Беливук и Тања Миљковић, супруге вођа озлоглашеног клана Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптужене су за продужено кривично дело прања новца у саизвршилаштву. Против њих је подигнута оптужница због сумње да су… »
"Радио сам два посла и штедео, плац ми је купила ташта": Беливук и Миљковић изнели одбрану на суђењу за прање новца

"Радио сам два посла и штедео, плац ми је купила ташта": Беливук и Миљковић изнели одбрану на суђењу за прање новца

НИН 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду Вељко Беливук је данас негирао оптужбе за прање новца и навео да је 20 година радио и штедео са својом супругом како би приуштио својој деци бољи живот, као и да је сав новац стекао на "мукотрпан"… »
Беливук тврди да је новац стекао на мукотрпан и законит начин

Беливук тврди да је новац стекао на мукотрпан и законит начин

Политика 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду Вељко Беливук је данас негирао оптужбе за прање пара и навео да је 20 година радио и штедео са својом супругом како би приуштио својој деци бољи живот, као и да је сав новац стекао на „мукотрпан”… »
Беливук негира прање новца: Свако ко је радио два посла као ја, могао је оволико да уштеди

Беливук негира прање новца: Свако ко је радио два посла као ја, могао је оволико да уштеди

Нови магазин 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду почело је суђење Вељку Беливуку и Марку Миљковићу, као и њиховим супругама за прање новца. На првом рочишту оптужени су износили своје одбране. Првооптужени Вељко Беливук је у својој јавној… »

Н1 Инфо 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду почело је суђење Вељку Беливуку и Марку Миљковићу, као и њиховим супругама за прање новца. На првом рочишту оптужени су износили своје одбране. Првооптужени Вељко Беливук је у својој јавној… »
„Нисам стекао имовину као навијач Партизана, бавим се обезбеђивањем личности, пре сам пекао палачинке“: Почело суђење за…

„Нисам стекао имовину као навијач Партизана, бавим се обезбеђивањем личности, пре сам пекао палачинке“: Почело суђење за…

Нова 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду данас је почело суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и Филипу Ивановском, као и њиховим супругама Бојани Беливук, Тањи Миљковић и Марији Ивановски, али и Беливуковој ташти Снежани Ђорђевић… »
"Пекао сам палачинке и радио физичке послове": Завршено суђење Вељи Невољи, Марку Месару и њиховим женама због прања…

"Пекао сам палачинке и радио физичке послове": Завршено суђење Вељи Невољи, Марку Месару и њиховим женама због прања…

Блиц 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду почело је суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и Филипу Ивановском, као и њиховим супругама Бојани Беливук, Тањи Миљковић, Марији Ивановски и Беливуковој ташти Снежани Ђорђевић због прања… »
Беливук, Миљковић и њихове супруге негирали кривицу за прање новца

Данас 10.04.2024
Суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама и другим оптуженима за прање новца у саизвршилаштву почело је данас у Специјалном суду у Београду. Оптужени се терете за више кривичних дела прање новца у… »
Беливук и Миљковић негирали кривицу за прање новца

Беливук и Миљковић негирали кривицу за прање новца

Слободна Европа 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду Вељко Беливук и Марко Миљковић негирали су да су новцем стеченим од криминалних делатности куповали луксузне аутомобиле, станове и покретне ствари, преноси Радио-телевизија Србије (РТС). Кривицу за… »
Беливук, Миљковић и њихове супруге негирали кривицу

Беливук, Миљковић и њихове супруге негирали кривицу

Еуроневс 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду Вељко Беливук и Марко Миљковић негирали су да су новцем стеченим од криминалних делатности куповали луксузне аутомобиле, станове и покретне ствари. Кривицу су на почетку суђења негирале и њихове… »
Беливук на суђењу негирао оптужбе: Новац сам стекао на "мукотрпан" и законит начин

Беливук на суђењу негирао оптужбе: Новац сам стекао на "мукотрпан" и законит начин

Инсајдер 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду Вељко Беливук је у среду негирао оптужбе за прање пара и навео да је 20 година радио и штедео са својом супругом како би приуштио својој деци бољи живот, као и да је сав новац стекао на… »
„Узели су паре и из касице прасице деце“: Миљковић тврди да није прао новац, поменуо и бизнисмена Папића и „ролекс“ који је…

„Узели су паре и из касице прасице деце“: Миљковић тврди да није прао новац, поменуо и бизнисмена Папића и „ролекс“ који је…

Нова 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду данас је почело суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и Филипу Ивановском, као и њиховим супругама Бојани Беливук, Тањи Миљковић и Марији Ивановски, али и Беливуковој ташти Снежани Ђорђевић… »

Радио 021 10.04.2024
Вељко Беливук и Марко Миљковић негирали су у Специјалном суду у Београду да су новцем стеченим од криминалних активности куповали луксузне аутомобиле, станове и покретне ствари. Кривицу су на почетку суђења негирале и њихове… »
Завршено Суђење Беливуку, Миљковићу и супругама: Бојана позирала испред суда, вођа клана патетиком хтео да изазове сажаљење…

Завршено Суђење Беливуку, Миљковићу и супругама: Бојана позирала испред суда, вођа клана патетиком хтео да изазове сажаљење…

Курир 10.04.2024
У Специјалном суду у Београду данас је одржано јавно суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, њиховим супругама Бојани Беливук и Тањи Миљковић за прање новца зарађеног од криминала. Оптужницом је обухваћена и Беливукова… »
„200.000 смо добили од гостију на свадби од 300 званица у Метрополу“: Жена Марета Месара новац правдала свадбом коју не зна ко…

„200.000 смо добили од гостију на свадби од 300 званица у Метрополу“: Жена Марета Месара новац правдала свадбом коју не зна ко…

Нова 10.04.2024
Пред Специјалним судом у Београду у току је суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу, као и припадницима њихове криминалне групе сачињене од њихових супруга Бојане и Тање, Беливукове таште Снежане Ђорђевић као, као и Филип… »

Вести дана »