Повезане вести

Крвнички убио анђелу (16), данас излази на слободу: Иван напустио затвор, отац убијене девојчице поручио - "Нека ме се клони"…

Крвнички убио анђелу (16), данас излази на слободу: Иван напустио затвор, отац убијене девојчице поручио - "Нека ме се клони"…

Курир 10.04.2024
Након одслужења 22 године казне за убиство 16-годишње Анђеле Бешлић, Иван Буљ је данас пуштен на слободу. То је потврђено из затвора у Туропољу, где је осуђеник служио казну. Овај осуђени убица главни је актер бруталног… »
Убица девојке Анђеле Бешлић изашао из затвора – тврди да је невин, по њега дошао човек с маском

Убица девојке Анђеле Бешлић изашао из затвора – тврди да је невин, по њега дошао човек с маском

Н1 Инфо 10.04.2024
Након одслужења 22 године казне за убиство Анђеле Бешлић (16) у Хрватској је јутрос око 9 сати на слободу изашао Иван Буљ. По њега је дошао мушкарац с маском преко лица и у комбију без регистарских ознака. Буљ је осуђен на 27… »
Анђелин (17) убица изашао из затвора! Одмах рекао: "Нисам то урадио", враћа се у град из ког је девојчица?

Анђелин (17) убица изашао из затвора! Одмах рекао: "Нисам то урадио", враћа се у град из ког је девојчица?

Мондо 10.04.2024
Иван Буљ је био осуђен за убиство девојчице Анђеле из Сиња, а сада је изашао на слободу након одслужене казне. Иван Буљ је био осуђен за убиство девојчице Анђеле из Сиња, а сада је изашао на слободу након одслужене казне… »
Иван који је крвнички убио анђелу (16) изашао на слободу: Напустио је затвор, отац убијене девојчице поручио: "Нека ме се…

Иван који је крвнички убио анђелу (16) изашао на слободу: Напустио је затвор, отац убијене девојчице поручио: "Нека ме се…

Блиц 10.04.2024
Након одслужења 22 године казне за убиство 16-годишње Анђеле Бешлић, Иван Буљ је данас пуштен на слободу. То је потврђено из затвора у Туропољу, где је осуђеник служио казну. Овај осуђени убица главни је актер бруталног… »
Анђелин (17) убица изашао из затвора после 22 године! Пресрео је, силовао, па тело бацио у шипражје!

Анђелин (17) убица изашао из затвора после 22 године! Пресрео је, силовао, па тело бацио у шипражје!

Мондо 10.04.2024
Убица Анђеле Бешлић данас је изашао из затвора. Убица Анђеле Бешлић данас је изашао из затвора. Након одслужења 22 године казне за убиство 16-годишње Анђеле Бешлић, Иван Буљ данас излази на слободу. Овај осуђени убица главни… »
Убица Анђеле Бешлић на слободи: Пре 22 године починио гнусан злочин, сам се предао полицији

Убица Анђеле Бешлић на слободи: Пре 22 године починио гнусан злочин, сам се предао полицији

Телеграф 10.04.2024
Овај осуђени убица главни је актер бруталног злочина који је тада шокирао Хрватску. Убица 16-годишње Анђеле Бешлић, која је брутално убијена 2002. године, изашао је на слободу након што је одлежао затворку казну у трајању од 22… »

Вести дана »