Povezane vesti
Krvnički ubio anđelu (16), danas izlazi na slobodu: Ivan napustio zatvor, otac ubijene devojčice poručio - "Neka me se…
Kurir 10.04.2024
Nakon odsluženja 22 godine kazne za ubistvo 16-godišnje Anđele Bešlić, Ivan Bulj je danas pušten na slobodu. To je potvrđeno iz zatvora u Turopolju, gde je osuđenik služio kaznu. Ovaj osuđeni ubica glavni je akter brutalnog zločina koji je… »
Ubica devojke Anđele Bešlić izašao iz zatvora – tvrdi da je nevin, po njega došao čovek s maskom
N1 Info 10.04.2024
Nakon odsluženja 22 godine kazne za ubistvo Anđele Bešlić (16) u Hrvatskoj je jutros oko 9 sati na slobodu izašao Ivan Bulj. Po njega je došao muškarac s maskom preko lica i u kombiju bez registarskih oznaka. Bulj je osuđen na 27 godina zbog… »
Anđelin (17) ubica izašao iz zatvora! Odmah rekao: "Nisam to uradio", vraća se u grad iz kog je devojčica?
Mondo 10.04.2024
Ivan Bulj je bio osuđen za ubistvo devojčice Anđele iz Sinja, a sada je izašao na slobodu nakon odslužene kazne. Ivan Bulj je bio osuđen za ubistvo devojčice Anđele iz Sinja, a sada je izašao na slobodu nakon odslužene kazne. Nakon što je… »
Ivan koji je krvnički ubio anđelu (16) izašao na slobodu: Napustio je zatvor, otac ubijene devojčice poručio: "Neka me se…
Blic 10.04.2024
Nakon odsluženja 22 godine kazne za ubistvo 16-godišnje Anđele Bešlić, Ivan Bulj je danas pušten na slobodu. To je potvrđeno iz zatvora u Turopolju, gde je osuđenik služio kaznu. Ovaj osuđeni ubica glavni je akter brutalnog zločina koji je… »
Anđelin (17) ubica izašao iz zatvora posle 22 godine! Presreo je, silovao, pa telo bacio u šipražje!
Mondo 10.04.2024
Ubica Anđele Bešlić danas je izašao iz zatvora. Ubica Anđele Bešlić danas je izašao iz zatvora. Nakon odsluženja 22 godine kazne za ubistvo 16-godišnje Anđele Bešlić, Ivan Bulj danas izlazi na slobodu. Ovaj osuđeni ubica glavni je akter… »
Ubica Anđele Bešlić na slobodi: Pre 22 godine počinio gnusan zločin, sam se predao policiji
Telegraf 10.04.2024
Ovaj osuđeni ubica glavni je akter brutalnog zločina koji je tada šokirao Hrvatsku. Ubica 16-godišnje Anđele Bešlić, koja je brutalno ubijena 2002. godine, izašao je na slobodu nakon što je odležao zatvorku kaznu u trajanju od 22 godine. Ivan… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih

BLOG: Vulinovi demonstranti sat i po blokirali ulaz u N1, ispraćeni povicima zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 53 minutajoš 46 povezanih

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 3 satajoš 19 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 5 satijoš 16 povezanih

Putinov pomoćnik odbacio predlog za privremeni prekid vatre u Ukrajini: Zabrinjavajući signali iz Kremlja
Telegraf pre 2 satajoš 42 povezane