Povezane vesti
"Kad će da se skida gola, ako ne SAD?" Verica Rakočević zanemela zbog reči devojčicine majke i tetke
Mondo 10.04.2024
Verica Rakočević prisetila se jedne situacije u svom salonu kada su majka i tetka dovele devojčicu da joj kupe haljinu za maturu. Verica Rakočević prisetila se jedne situacije u svom salonu kada su majka i tetka dovele devojčicu da joj kupe haljinu za… »
Verica se zgranula zbog komentara majke o ćerkinoj haljini za maturu: "Kad će da se skida gola, ako ne sad?!"
Telegraf 10.04.2024
"Tražile su da bude nešto usko, otvoreno i kratko, a ja sam rekla da mi to ne pravimo. I da kada pravimo maturske haljine, pravimo tako da ne bude baš sve otvoreno, a onda je mama rekla: "Kada će da se skida gola, ako ne sada?", rekla je Verica. Čuvena… »
"Kad će da se skida gola ako ne: Sad?"Verica Rakočević ostala zatečena zbog mušterija: "Rekla sam im da to ne radimo, pa…
Blic 10.04.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević oblačila je mnoge poznate dame, međutim prisetila se jedne neprijatne situacije kojom je ostala zatečena. Naime, Verica Rakočević kreira i haljine za maturantkinje, a imala je neprijatnu situaciju u svom modnom ateljeu sa… »
Vesti dana »

Rale u centru skandala došao na groblje: Na pomenu Saši Popoviću pojavio se sa njim, svi u neverici, odmah za pokoj duše popio rakiju
Kurir pre 14 minutajoš 33 povezane

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 36 povezanih

Priština, ponovo bez izbora srpskih poslanika za potpredsednika skupštine
RTS pre 14 minutajoš 23 povezane

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 80 povezanih