Повезане вести

"Кад ће да се скида гола, ако не САД?" Верица Ракочевић занемела због речи девојчицине мајке и тетке

"Кад ће да се скида гола, ако не САД?" Верица Ракочевић занемела због речи девојчицине мајке и тетке

Мондо 10.04.2024
Верица Ракочевић присетила се једне ситуације у свом салону када су мајка и тетка довеле девојчицу да јој купе хаљину за матуру. Верица Ракочевић присетила се једне ситуације у свом салону када су мајка и тетка довеле девојчицу… »
Верица се згранула због коментара мајке о ћеркиној хаљини за матуру: "Кад ће да се скида гола, ако не сад?!"

Верица се згранула због коментара мајке о ћеркиној хаљини за матуру: "Кад ће да се скида гола, ако не сад?!"

Телеграф 10.04.2024
"Тражиле су да буде нешто уско, отворено и кратко, а ја сам рекла да ми то не правимо. И да када правимо матурске хаљине, правимо тако да не буде баш све отворено, а онда је мама рекла: "Када ће да се скида гола, ако не сада?"… »
"Кад ће да се скида гола ако не: Сад?"Верица Ракочевић остала затечена због муштерија: "Рекла сам им да то не радимо, па…

"Кад ће да се скида гола ако не: Сад?"Верица Ракочевић остала затечена због муштерија: "Рекла сам им да то не радимо, па…

Блиц 10.04.2024
Модна креаторка Верица Ракочевић облачила је многе познате даме, међутим присетила се једне непријатне ситуације којом је остала затечена. Наиме, Верица Ракочевић креира и хаљине за матуранткиње, а имала је непријатну ситуацију… »

Вести дана »