Povezane vesti
"Kad će da se skida gola, ako ne SAD?" Verica Rakočević zanemela zbog reči devojčicine majke i tetke
Mondo 10.04.2024
Verica Rakočević prisetila se jedne situacije u svom salonu kada su majka i tetka dovele devojčicu da joj kupe haljinu za maturu. Verica Rakočević prisetila se jedne situacije u svom salonu kada su majka i tetka dovele devojčicu da joj kupe haljinu za… »
Verica se zgranula zbog komentara majke o ćerkinoj haljini za maturu: "Kad će da se skida gola, ako ne sad?!"
Telegraf 10.04.2024
"Tražile su da bude nešto usko, otvoreno i kratko, a ja sam rekla da mi to ne pravimo. I da kada pravimo maturske haljine, pravimo tako da ne bude baš sve otvoreno, a onda je mama rekla: "Kada će da se skida gola, ako ne sada?", rekla je Verica. Čuvena… »
"Kad će da se skida gola ako ne: Sad?"Verica Rakočević ostala zatečena zbog mušterija: "Rekla sam im da to ne radimo, pa…
Blic 10.04.2024
Modna kreatorka Verica Rakočević oblačila je mnoge poznate dame, međutim prisetila se jedne neprijatne situacije kojom je ostala zatečena. Naime, Verica Rakočević kreira i haljine za maturantkinje, a imala je neprijatnu situaciju u svom modnom ateljeu sa… »
Vesti dana »
Toplo vreme još nekoliko dana, a zatim stiže zahlađenje: Kada bi mogao da padne prvi sneg
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi od danas do 20. septembra u akciji „Od vrata do vrata“
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Koalicija “Autentična desnica“ predala RIK-u listu kandidata, uz poruku da su predstojeći izbori sudbonosni
Morava info pre 1 satjoš 14 povezanih
Veljko Paunović o povratku Dušana Tadića u nacionalni tim: On treba da bude simbol ozdravljenja reprezentacije
Danas pre 12 minutajoš 56 povezanih
Amerika korak bliže da pošalje ambasadore u Srbiju i Bosnu i Hercegovinu
BBC News pre 57 minutajoš 12 povezanih