Povezane vesti
Ceca više neće da ćuti Željkovoj deci: Ovo je njen odgovor na njihove tužbe i prozivanja po medijima
Svet & Skandal 10.04.2024
Deca Željka Ražnatovića su baš ovakva, tvrdi Ceca Folk diva Ceca Ražnatović gostovala je u emisiji kod Goce Tržan, gde je iznela neke detalje iz svog života, o kojima ranije nije govorila. Najviše je pričala o svom pokojnom suprugu i deci, ali je otkrila… »
"Nema veze da li sam ja u kontaktu sa njima ili ne..." Ceca prvi put progovorila o Arkanovoj deci: Imao je burnu prošlost...
Kurir 10.04.2024
Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o Željku Ražnatoviću Arkanu, a tom prilikom se dotakla i njegovo sedmoro dece. - Ko je zapravo bio on? Svašta smo se načitali, naslušali...šta bi ti sad svima rekla, ko je bio Željko? - upitala ju je Goca. - I ja… »
Ceca progovorila o Arkanovoj deci: Pored Anastasije i Veljka ih ima još 7, evo šta ona danas kaže o njima
Telegraf 10.04.2024
"Ja kada bih ponovo sebi mogao da biram put, ja bih drugačije birao svoj put, ali ja nisam imao mogućnosti. Moja deca imaju mogućnosti i moja deca će biti na pravom putu", Arkan o svojoj deci. Folk zvezda Ceca Ražnatović govorila je u emisiji Goce Tržan… »
Vesti dana »

Voz Beograd – Subotica od 8. oktobra, prvih dana besplatno, objavljena i cena karte
Nova pre 29 minutajoš 28 povezanih

"Soko" jurio 200 na sat; Vučić: Od marta putnički saobraćaj do Budimpešte VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 80 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih