Повезане вести
Цеца више неће да ћути Жељковој деци: Ово је њен одговор на њихове тужбе и прозивања по медијима
Свет & Скандал 10.04.2024
Деца Жељка Ражнатовића су баш оваква, тврди Цеца Фолк дива Цеца Ражнатовић гостовала је у емисији код Гоце Тржан, где је изнела неке детаље из свог живота, о којима раније није говорила. Највише је причала о свом покојном… »
"Нема везе да ли сам ја у контакту са њима или не..." Цеца први пут проговорила о Аркановој деци: Имао је бурну прошлост...
Курир 10.04.2024
Светлана Цеца Ражнатовић проговорила је о Жељку Ражнатовићу Аркану, а том приликом се дотакла и његово седморо деце. - Ко је заправо био он? Свашта смо се начитали, наслушали...шта би ти сад свима рекла, ко је био Жељко? -… »
Цеца проговорила о Аркановој деци: Поред Анастасије и Вељка их има још 7, ево шта она данас каже о њима
Телеграф 10.04.2024
"Ја када бих поново себи могао да бирам пут, ја бих другачије бирао свој пут, али ја нисам имао могућности. Моја деца имају могућности и моја деца ће бити на правом путу", Аркан о својој деци. Фолк звезда Цеца Ражнатовић говорила… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 6 минутајош 22 повезане
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 1 сатјош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Несташица евра не постоји, грађани могу несметано куповати и продавати девизе
РТВ пре 46 минутајош 24 повезане