Повезане вести
Срушио се руски хеликоптер изнад Крима! Украјинска Ратна морнарица објавила вест, из Москве кажу да је изгинула целокупна…
Курир 10.04.2024
Ратна морнарица Украјине је објавила да није оборила један од хеликоптера Ка-27 руске војске који је пао западно од Крима, након контрадикторних информација коије су долазиле из Москве и Кијева. Дмитро Плетенчук, портпарол… »
"Тражио је нешто и нашао: Је!" Украјина тврди да је оборила руски војни хеликоптер код Крима, Русија одговорила: "Нисте, сам…
Блиц 10.04.2024
Руски војни хеликоптер Ка-27 оборен је на окупираном Криму, саопштио је Дмитро Плетенчук, портпарол украјинске морнарице. - Руски Ка-27 је срушен на Криму. Тражио је нешто и нашао је - написао је Плетенчук на Фејсбуку. Плетенчук… »
Руски хеликоптер се срушио код Крима
Нова 10.04.2024
Руско Министарство одбране саопштило је да се данас око 06.00 часова по московском времену срушио јуришни хеликоптер Ми-24 током редовног лета изнад Црног мора у близини западне обале Крима. Прелиминарни узрок пада је квар… »
Руско Министарство одбране: Јуришни хеликоптер Ми-24 се срушио код обале Крима
РТВ 10.04.2024
МОСКВА - Руско Министарство одбране саопштило је да се данас око 06.00 часова по московском времену срушио јуришни хеликоптер Ми-24 током редовног лета изнад Црног мора у близини западне обале Крима. Прелиминарни узрок пада је… »
Руски хеликоптер се срушио близу обале Крима
Н1 Инфо 10.04.2024
Руско Министарство одбране саопштило је да се данас око шест часова по московском времену срушио јуришни хеликоптер Ми-24 током редовног лета изнад Црног мора у близини западне обале Крима. Прелиминарни узрок пада је квар… »
Руски хеликоптер се срушио код обале Крима
Телеграф 10.04.2024
Министарство је навело да је служба трагања и спасавања на месту несреће. Руско Министарство одбране саопштило је да се данас око 6 часова по московском времену срушио јуришни хеликоптер Ми-24 током редовног лета изнад Црног… »
Вести дана »
Америчка војна интервенција у Венецуели пореметила путовања, стотине летова отказане
Бета пре 3 сатајош 1 повезана
Вучић заказао хитну седницу Савета за националну безбедност Србије сутра у 10 часова
Данас пре 4 сатијош 1 повезана