Povezane vesti
Anđela prvi put o skandalu s Lečićem! Glumac je tužio: Plašila sam se, to je bila stvar principa!
Mondo 10.04.2024
Anđela Jovanović prvi put je progovorila o sukobu s Branislavom Lečićem i tužbi koju je podneo protiv nje. Anđela Jovanović prvi put je progovorila o sukobu s Branislavom Lečićem i tužbi koju je podneo protiv nje. Glavna tema srpske javnosti danima je… »
"Plašila sam se, ali to je bila stvar principa" Ispovest Anđele Jovanović nakon tužbe Branislava Lečića: "Tresla sam se kao…
Kurir 10.04.2024
Odluka Anđele Jovanović da odbije da snimi planiranu scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva" podigla je veliku prašinu. Kao razloge za to navela je solidarnost sa koleginicama koje su, kao i ona sama, doživele neprijatna iskustva tokom… »
Vesti dana »
Tramp evakuisan: Šta znamo o pucnjavi tokom godišnje večere za izveštače iz Bele kuće
BBC News pre 52 minutajoš 52 povezane
Pucnjava na večeri dopsinika Bele kuće: Tramp evakuisan, Melanija se krila ispod stola, napadač uhapšen, ranjen agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 16 minutajoš 81 povezana
"Ne, ne žalim!" Zagrmeo Nikola Jokić nakon poraza Denvera
Večernje novosti pre 41 minutajoš 73 povezane
Volodimir se vratio u Pripjat prvi put posle katastrofe u Černobilju: Evo šta je pronašao u stanu iz kojeg je otišao nakon nuklearne havarije pre 40 godina
Kurir pre 16 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 7 minutajoš 18 povezanih