Povezane vesti
Šta je pokazalo istraživanje o percepciji i poverenju javnosti u rad organa za sprovođenje izbora u Crnoj Gori?
Euronews 10.04.2024
Više od polovine građana, njih 52,9 odsto, ne veruje ili nije sigurno da postoji mešanje trećih strana u izborima u Crnoj Gori, dok gotovo četvrtina (23,5 odsto) veruje da mešanje postoji, pokazalo je istraživanje koje je naručila Misija Evropske… »
OSCE: Svaki četvrti Crnogorac vjeruje da im se neko miješa u izbore
Al Jazeera 10.04.2024
U analizi se precizira da, među onima koji vjeruju da postoji miješanje, 23 posto smatra da to dolazi iz Srbije, 18,2 posto iz Evropske unije i 16,3 posto iz SAD-a. Više od polovine građana, njih 52,9 posto, ne vjeruje ili nije sigurno da postoji… »
Vesti dana »
UKP bio u zgradi Filozofskog fakulteta, dekan otkrio šta su uzeli
Nova pre 12 minutajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 8 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 13 minutajoš 53 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 12 minutajoš 62 povezane