Povezane vesti
Nemam dečka već 5 godina! Izgleda kao milion dolara, a sama - Ivana objasnila i kakve momke bira!
Mondo 10.04.2024
Ivana Nikolić otkrila da je mediji uvek spajaju sa saradnicima. Ivana Nikolić otkrila da je mediji uvek spajaju sa saradnicima Bivša članica grupe Hurricane koja nas je predstavljala na Pesmi Evrovizije Ivana Nikolić, gostovala je u jednoj emisiji gde je… »
IZGLEDA KAO AVION, A NEMA DEČKA PET GODINA! Bivša uraganka progovorila o ukusu za muškarce! Uglavnom bira tipove iz OVE…
Kurir 10.04.2024
Bivša uranka Ivana Nikolić Boom progovorila je o svom emotivnom životu u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji: - Ja sam solo 5 godina. Uvek se pojavi nekako informacija da sam sa nekim, ali mene uvek spajaju sa ljudima koji su mi u timu, koji mi vode… »
Vesti dana »
Kurir saznaje, teška saobraćajna nesreća ranim jutrom u Železniku: U sudaru povređeno četvoro, odmah prebačeni u Urgentni
Kurir pre 19 minutajoš 24 povezane
RHMZ objavio upozorenje na olujni vetar, u Banatu na snazi narandžasti meteoalarm
NIN pre 59 minutajoš 18 povezanih
Zimska oluja širom SAD odnela najmanje sedam života, otkazala oko 12.000 letova
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 13 povezanih
Horor u Meksiku: Naoružani napadači upali na fudbalski teren, ubijeno 11 osoba, među žrtvama su žena i dete
Blic pre 44 minutajoš 13 povezanih