Povezane vesti
Novi DSS I ” Niš, moj grad” pokreću građanske inicijative za besplatne udžbenike I vrtiće I ukidanje video nadzora…
Jug press 10.04.2024
NIŠ Iz Nove demokratske stranke Srbije i koalicije “Niš, moj grad”, koji će zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore, pokreću dve građanske inicijative, da svi niški osnovci i srednjoškolci dobiju besplatne udžbenike od naredne školske… »
Nova inicijativa opozicije: Besplatni udžbenici za sve đake u Srbiji. Potpisi i za ukidanje sistema “Oko sokolovo”.
Glas juga 10.04.2024
Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i koalicija “Niš moj grad” planiraju da ovog vikenda započnu sakupljanje potpisa građana Niša za inicijativu koja zahteva da svi osnovci i srednjoškolci u Srbiji dobiju besplatne udžbenike počevši od… »
Novi DSS i ‘Niš moj grad’ prikupljaju potpise za besplatne đačke udžbenike u celoj Srbiji
Radio sto plus 10.04.2024
Njihov predlog je da besplatne udžbenike obezbedi država, a ne gradovi i opštine. Potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS i poslanica Slađana Miletić je kazala da je nedopustivo što je aktuelna vlast dopustila da u nekim delovima zemlje učenici… »
Novi DSS i "Niš, moj grad" traže da besplatne udžbenike omogući država, a ne da zavise od gradske vlasti
Južne vesti 10.04.2024
Iz Nove demokratske stranke Srbije i koalicije “Niš, moj grad”, koji će zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore, pokreću inicijativu da svi niški osnovci i srednjoškolci dobiju besplatne udžbenike od naredne školske godine. Predlog je da… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 32 minutajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 44 minutajoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 21 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane