Povezane vesti
"Bežala je kad su ga zaustavili da plati kaznu, pucao joj je u leđa" Ispovest sestre žene iz Srbije koju je na rampi ubio…
Kurir 10.04.2024
Jacolen P. (30) preminula je nakon što ju je Albanac B. I. (52) iz Severne Makedonije upucao na naplatnoj rampi kod Preševa ispred patrole policije, a njena sestra ispričala je da je nesrećna žena bila vedrog duha, ali da se sve promenilo kada je… »
„Čim je izašla iz kola počela je da viče ‘Ima pištolj, preti mi, hoće da me ubije!’, na šta je on izvukao oružje“: Potresna…
Nova 10.04.2024
Jacolen Perišić (30) preminula je nakon što ju je Albanac B. I. (52) iz Severne Makedonije upucao na naplatnoj rampi kod Preševa ispred patrole policije, a njena sestra Merlis George u potresnoj ispovesti za portal Nova.rs ispričala je da je njena sestra… »
"Čim je izašla iz kola počela je da trči, vikala je da ima pištolj": Potresna ispovest sestre žene koju je muškarac ubio kod…
Blic 10.04.2024
Jacolen P. (30) preminula je nakon što ju je Albanac B. I. (52) iz Severne Makedonije upucao na naplatnoj rampi kod Preševa ispred patrole policije, a njena sestra ispričala je da je nesrećna žena bila vedrog duha, ali da se sve promenilo kada je… »
"Pokušala je da mu pobegne, vikala je" Potresna ispovest sestre devojke koju je ubio Albanac kod Preševa
Mondo 10.04.2024
Oglasila se sestra žene koju je ubio Albanac kod Preševa. Oglasila se sestra žene koju je ubio Albanac kod Preševa. J. P. (30) preminula je nakon što ju je Albanac B. I. (52) iz Severne Makedonije upucao na naplatnoj rampi kod Preševa ispred patrole… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Mondo pre 46 minutajoš 35 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih

Srbija pomaže Crnoj Gori u gašenju požara: Poslat helikopter Kamov
N1 Info pre 41 minutajoš 65 povezanih

RHMZ upozorava na visoke temperature i požare širom Srbije
Serbian News Media pre 36 minutajoš 62 povezane