Повезане вести
Вучић се састао са кинеским министром трговине: "Разговарали смо о пројектима који ће убрзати раст Србије"
Блиц 10.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са министром трговине Народне Републике Кине Вангом Вентаом. Са министром трговине НР Кине председник је разговарао о стратешки важним аспектима билатералних и економских… »
„Поносан сам на партнерску сарадњу са Кином“: Вучиц́ са кинеским министром о економским односима
Спутник 10.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучиц́ састао се данас са министром трговине Народне Републике Кине Вангом Вентаом са којим је, како је истакао, разговарао о стратешки важним аспектима билатералних и економских односа, као… »
Вучић са кинеским министром Вентаом о стратешки важним аспектима сарадње Србије и Кине
Еуроневс 10.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са министром трговине Народне Републике Кине Вангом Вентаом са којим је, како је истакао, разговарао о стратешки важним аспектима билатералних и економских односа, као… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана