Povezane vesti

Nakon pisanja o ocu heroju iz Čačka, Srbija se ujedinila: Skupljena polovina novca za pomoć Jovanu, ali nije kraj!

Nakon pisanja o ocu heroju iz Čačka, Srbija se ujedinila: Skupljena polovina novca za pomoć Jovanu, ali nije kraj!

Kurir 10.04.2024
Srbiju i region obišla je priča o ocu heroju iz Čačka koji nakon smrti supruge sam brine o teško bolesnom sinu Jovanu (19), koji je vezan za invalidska kolica. Radovan čini sve da svom detetu koji ima autizam i kome su amputirani delovi obe noge… »
Na njihovu priču niko nije ostao ravnodušan: Sakupljena polovina novca za rampu

Na njihovu priču niko nije ostao ravnodušan: Sakupljena polovina novca za rampu

B92 10.04.2024
Srbiju i region obišla je priča o ocu heroju iz Čačka koji nakon smrti supruge sam brine o teško bolesnom devetanaestogodišnjem sinu Jovanu, koji je vezan za invalidska kolica. Radovan čini sve da svom detetu koji ima autizam i kome su amputirani… »
Bravo ljudi, na muke oca heroja iz Čačka niko nije ostao ravnodušan: Sakupljena polovina novca za rampu za invalidska…

Bravo ljudi, na muke oca heroja iz Čačka niko nije ostao ravnodušan: Sakupljena polovina novca za rampu za invalidska…

RINA 10.04.2024
Bravo ljudi, na muke oca heroja iz Čačka niko nije ostao ravnodušan: Sakupljena polovina novca za rampu za invalidska kolica, Srbijo pomozi Jovanu još malo (FOTO) Čačak - Srbiju i region obišla je priča o ocu heroju iz Čačka koji nakon smrti… »
Srbija se ujedinila da pomogne ocu iz Čačka: Sina Jovana ne sme ni na minut da ostavi samog, rampa znači život

Srbija se ujedinila da pomogne ocu iz Čačka: Sina Jovana ne sme ni na minut da ostavi samog, rampa znači život

Telegraf 10.04.2024
Mladić ništa ne može sam, stoga mu je potrebna celodnevna nega, a otac zbog nemogućnosti prilaza ne može da ga povede sa sobom čak ni do prodavnice. Srbiju i region obišla je priča o ocu heroju iz Čačka koji nakon smrti supruge sam brine o… »

Vesti dana »