Povezane vesti
Feđa Dudić pred istorijski meč: ''Vidim da se podigla atmosfera, sve sam rekao iz srca, nikog ne teram na nešto loše''
Sportske.net 10.04.2024
Fudbalska euforija u Kragujevcu dostiže vrhunac uoči sutrašnje utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između Radničkog 1923 i Novog Pazara. Duel starih rivala će ovoga puta imati i istorijski značaj, pogotovo za Kragujevčane koji su u prilici da se… »
Trener Pazaraca pred put u Kragujevac: ''Ko smo mi ako se prilagođavamo svakom protivniku?''
Sportske.net 10.04.2024
Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je da od njegove ekipe zavisi rezultat predstojećeg četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog u Kragujevcu. "Kup je drugo takmičenje. Odvojili smo ga od prvenstva na sve načine. Rival je ostvario osam… »
Matić pred Radnički: Kup je sasvim drugo takmičenje
Sportski žurnal 10.04.2024
Radnički 1923 i Novi Pazar igraju u četvrtak od 16 časova na stadionu “Čika Dača”. Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je da od njegove ekipe zavisi rezultat predstojećeg četvrtfinala Kupa Srbije protiv Radničkog u Kragujevcu. -… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 38 minutajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana