Povezane vesti
Harkov je sledeća meta: Rusija izvukla pouke iz prethodnog poraza, sada ima drugačiju strategiju za zauzimanje grada!
Kurir 10.04.2024
"Ne isključujemo veliki ruski napad na Harkov", rekao je nedavno ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i tako nagovestio narednu metu ruske vojske. Harkov je, kako sam Zelenski kaže, bitan grad za ruskog predsednika Vladimira Putina zbog simbolike… »
Jedan udarac i dalje boli Putina: Rusi se vraćaju na mesto gorkog poraza, drugi najveći ukrajinski grad je sledeća meta
Nova 10.04.2024
"Ne isključujemo veliki ruski napad na Harkov", rekao je nedavno ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski i tako nagovestio narednu metu ruske vojske. Harkov je, kako sam Zelenski kaže, bitan grad za ruskog predsednika Vladimira Putina zbog simbolike, ali… »
Vesti dana »
Slobodan Petrović (SRCE) nakon što je podržao studente: "Mesecima sam radio na ujedinjenju, ali neko je doneo odluku da do toga ne dođe. Izlazak na izbore je duboko pogrešan"
Nova pre 39 minutajoš 17 povezanih
Spremite se za veliki obrt: RHMZ izdao prognozu za narednih sedam dana, evo šta nas čeka sledeće nedelje
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
ANEM: Napadom na novinarku u Nišu SNS pokazuje da ne želi objektivno praćenje izborne kampanje
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
Sporazum SAD, Danske i Grenlanda o bezbednosti i novi zakon o sankcijama Rusiji
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 45 povezanih