Povezane vesti
Robinson: Nije mi mnogo ostalo, umreću ako ne dobijem bubreg
B92 10.04.2024
Nejtu Robinsonu, nekadašnjem NBA košarkašu, hitno je potrebna transplantacija bubrega. Robinson se već četiri godine bori sa prestankom rada bubrega, a situacija je sada već alarmanta. "Znam da mi nije mnogo ostalo, ako ne dobijem novi bubreg. Neću još… »
Potresna ispovest nekadašnje NBA zvezde: ‘Ako ne dobijem novi bubreg, umreću!’
Hot sport 10.04.2024
‘Dijaliza mi pomaže i sada samo uživam u trenucima u kojim sam zdrav.’ Nekadašnja NBA zvezda, Nejt Robinson je 2022. godine otkrio da je životnoj opasnosti. Naime, bivši košarkaš Čikago Bulsa nema funkciju bubrega zbog čega mora da ide na dijalizu. On je… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu; Dekan i nekoliko zaposlenih na saslušanju zbog smrti devojke
RTV pre 24 minutajoš 86 povezanih
"Nas trojica zajedno jedva smo jedan zadatak znali da sklopimo!": Osmaci i polaganje probnog testa iz matematike - ova 3 zadatka ubedljivo svima najteža, neki predali prazan papir
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih
"Platićete visoku cenu za napade", Izrael Kac preti Iranu, hoteli sa američkim trupama postaju meta Teherana! Tramp raspoređuje 10.000 vojnika na Bliski istok
Kurir pre 9 minutajoš 103 povezane
(Video) Olujni vetar oljuštio nadstrešnicu Kliničko-bolničkog centra! Nevreme napravilo haos: porodica s malim detetom za 40 sekundi izbegla nesreću!
Dnevnik pre 33 minutajoš 43 povezane
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 48 povezanih