Povezane vesti
Bio je zvezdino najjače oružje, pa nestao! Vladan Milojević ga traži: "Dete mnogo radi, vratiće nam!"
Mondo 11.04.2024
Ofanzivac Crvene zvezde Žan Filip Kraso poslednjih meseci traži svoju ulogu u klubu. Ofanzivac Crvene zvezde Žan Filip Kraso poslednjih meseci traži svoju ulogu u klubu. Fudbaleri Crvene zvezde prošli su u polufinale Kupa Srbije, pošto su u sredu uveče… »
Milojević: Tražimo najbolju poziciju za Krasoa (VIDEO)
Sport klub 11.04.2024
Pokušava Vladan Milojević da Žan-Filipu Krasou pronađe mesto na kojem najviše može da pruži u Zvezdinom timu, ali i posle kup utakmice protiv Vrščana ne deluje da će reprezentativac Obale Slonovače biti starter u prvenstvenim utakmicama. Tehnika i… »
Milojević: Zadovoljan sam, idemo dalje
Danas 10.04.2024
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras da je želeo da na meču protiv OFK Vršca pruži šansu pojedinim mladim igračima i da da su oni opravdali ukazano poverenje. „Mislim da je utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da… »
Crvena zvezda rutinski do polufinala Kupa
Danas 10.04.2024
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili OFK Vršac sa 3:0. Strelci za Zvezdu bili su Aleksandar Katai u šestom, Šerif Ndijaje u 65. i Osman Bukari u 82. minutu. Povela je Zvezda u šestom minutu… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje za ceo region! Balkan pregoreva: Crveni meteoalarm i temperature koje mogu da ubiju!
Alo pre 25 minutajoš 25 povezanih

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Glas Šumadije pre 4 satijoš 19 povezanih

Zelenski i Starmer razgovarali o planovima za okončanje rata u Ukrajini
Nedeljnik pre 55 minutajoš 115 povezanih

"To je nepoštovanje! To od mene nikada nećete čuti!" Trener Partizana odgovorio na nezgodno pitanje pred gostovanje Napretku
Kurir pre 15 minutajoš 19 povezanih