Повезане вести

Био је звездино најјаче оружје, па нестао! Владан Милојевић га тражи: "Дете много ради, вратиће нам!"

Био је звездино најјаче оружје, па нестао! Владан Милојевић га тражи: "Дете много ради, вратиће нам!"

Мондо 11.04.2024
Офанзивац Црвене звезде Жан Филип Красо последњих месеци тражи своју улогу у клубу. Офанзивац Црвене звезде Жан Филип Красо последњих месеци тражи своју улогу у клубу. Фудбалери Црвене звезде прошли су у полуфинале Купа Србије… »
Милојевић: Тражимо најбољу позицију за Красоа (ВИДЕО)

Милојевић: Тражимо најбољу позицију за Красоа (ВИДЕО)

Спорт клуб 11.04.2024
Покушава Владан Милојевић да Жан-Филипу Красоу пронађе место на којем највише може да пружи у Звездином тиму, али и после куп утакмице против Вршчана не делује да ће репрезентативац Обале Слоноваче бити стартер у првенственим… »
Милојевић: Задовољан сам, идемо даље

Милојевић: Задовољан сам, идемо даље

Данас 10.04.2024
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је вечерас да је желео да на мечу против ОФК Вршца пружи шансу појединим младим играчима и да да су они оправдали указано поверење. „Мислим да је утакмица била добра… »
Црвена звезда рутински до полуфинала Купа

Црвена звезда рутински до полуфинала Купа

Данас 10.04.2024
Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Србије, пошто су на свом терену победили ОФК Вршац са 3:0. Стрелци за Звезду били су Александар Катаи у шестом, Шериф Ндијаје у 65. и Осман Букари у 82. минуту. Повела је… »

Вести дана »