Povezane vesti
"Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram" Fešta u domu Džinovića izgleda Ovako: Haris okupio prijatelje, Ceca podelila snimak…
Kurir 11.04.2024
Haris Džinović sinoć je u svojoj vili na Senjaku, proslavio bitan datum za njega i njegovu porodicu. Pripadnici islamske veroispovesti obeležavaju Bajram, a folker Haris Džinović je tim povodom u svom domu sinoć organizovao slavlje. Na veselju je bila i… »
Haris ne može da sakrije koliko mu je drago: Devojka Kana Džinovića u najtežim danima za porodicu sve iznenadila gestom (FOTO)…
Story 11.04.2024
Sinoć je porodica Džinović u vili na Senjaku proslavila prvi Bajram bez Meline. U porodičnom domu sve je bilo preuređeno za veliko slavlje, a domaćin je sa osmehom čekao goste. Uz njega su stajali sin Kan i ćerka Đina, pružajući ocu podršku u ovom danu… »
„Hoće da mi kažu s kim to spavaš“: Da li je ovo poruka koju je Haris uputio Melini posle razvoda – u sve je umešana i Ceca…
Nova 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti juče su obeležili Bajram, a tim povodom slavlje je priredio i pevač Haris Džinović. Atmosferu sa njegove proslave na svom profilu na Instagramu pokazala je Harisova koleginica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona i Džinović su… »
(Video): Ovo je Melinina i Harisova snajka Sinoć je bila na žurki u luksuznoj vili u kratkoj haljini sa dubokim dekolteom, Kan…
Blic 11.04.2024
Haris Džinović sinoć je povodom Bajrama organizovao gala slavlje u svojoj vili na Senjaku, a glavni domaćin bio je njegov sin Kan. Pored velikog broja zvanica u luksuznu vilu stigla je i Harisova i Melinina snajka, odnosno Kanova devojka. Naša ekipa je… »
Prvo slavlje u domu Džinovića bez Meline: Ova poznata dama mu je ulepšala veče (FOTO)
Story 11.04.2024
Da je Haris Džinović slavlje u domu povodom Bajrama priredio doznalo se već sinoć. Mreže su gorele, a gotovo sve brojne zvanice, među kojima je bilo i onih poznatih javnosti, na svojim profilima objavili su makar delić atmosfere. Jasno je bilo svima da… »
"Otišla je voljena u zagrljaj drugom": Haris Džinović pevao celu noć, a svi se pitaju da li je ovu pesmu posvetio melini…
Blic 11.04.2024
Pevač Haris Džinović sinoć je u svojoj vili na Senjaku organizovao veliko slavlje povodom Bajrama. Tom prilikom okupio je veliki broj prijatelja, a sve ih je zabavljao do kasno u noć. Haris je tokom cele večeri izvodio svoje najveće hitove među kojima su… »
Ceca lumpovala kod Harisa Džinovića u jednostavnom, a moćnom stajlingu: Pevačica cela u šljokicama, a jedan detalj je običan i…
Blic 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti juče su obeležili Bajram, a pevač Haris Džinović je tim povodom u svom domu organizovao slavlje. Pevačica Ceca Ražnatović je prisustvovala proslavi, a njen jednostavan ali brutalno dobar stajling nikoga nije ostavio… »
(Video) Kan kao glava kuće Džinović: Ispratio Cecu iz vile na Senjaku, a onda i njih dve - Pravi džentlmen
Blic 11.04.2024
Haris Džinović sinoć je organizovao veliko slavlje u porodičnoj kući na Senjaku povodom obeležavanja Bajrama. U njegovoj kući je bila prava fešta, a čak i ispred vile se čulo kako Haris peva svoj hit: "Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće da mi kažu… »
(Video) "Kako mi nedostaješ, da li: Znaš?" Haris Džinović zapevao iz sveg glasa, ori se ispred vile na Senjaku
Blic 11.04.2024
Haris Džinović organizovao je veliko slavlje u porodičnoj kući na Senjaku povodom obeležavanja Bajrama. On je u svom domu ugostio prijatelje među kojima se našla i najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. U jednom trenutku Haris i Ceca su ukrstili svoje… »
Harisov sin ispraća cecu iz vile na senjaku: Folk diva do ponoći slavila sa Džinovićima, izljubila se sa Kanom: "Sjajno sam se…
Blic 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti obeležavaju Bajram, a folker Haris Džinović je tim povodom u svom domu sinoć organizovao slavlje. U njegovoj kući je bila prava fešta, a čak i ispred vile se čulo kako Haris peva svoj hit: "Ja ništa više nemam, a to i ti… »
Haris Džinović nakon razvoda organizovao veselje (FOTO)
Svet plus 11.04.2024
Pevač Haris Džinović nedavno se razveo od supruge Meline, a kako su pripadnici islamske veroispovesti juče obeležavali prvi dan Bajrama, Haris je organizovao veselje. U Harisovom domu sinoć je bilo zabave, a pevač je zapevao i svoj hit: "Ja ništa više… »
(Video) "šta me briga kad sam opet sam": Haris Džinović okupio prijatelje u vili na Senjaku, peva iz sveg glasa - Ceca…
Blic 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti obeležavaju Bajram, a folker Haris Džinović je tim povodom u svom domu organizovao slavlje. U njegovoj kući je prava fešta, a čak i ispred vile se čuje kako Haris peva svoj hit: "Ja ništa više nemam, a to i ti znaš, hoće… »
(Video) Ceca se uvija, Đina je snima: Isplivali privatni snimci sa slavlja u vili Harisa Džinovića na Senjaku
Blic 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti obeležavaju Bajram, a Haris Džinović je tim povodom napravio veliko slavje u svom domu na Senjaku. Među zvanicama se našla i Svetlana Ceca Ražnatović koja je dovela atmosferu do usijanja. Harisova deca, sin Kan i ćerka… »
Slavlje u domu harisa džinovića: Ceca Ražnatović podelila snimak sa pevačem, on ne skida osmeh: "Moja ljubav i ja slavimo"…
Blic 11.04.2024
Pripadnici islamske veroispovesti danas obeležavaju Bajram, a pevač Haris Džinović je tim povodom u svom domu organizovao slavlje. Trenutke atmosfere na svom Instagram profilu podelila je muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je podelila snimak sa… »
Vesti dana »

Topao vazduh sa severa Afrike podiže temperature i do 38 stepeni, na jugu i jugoistoku crveni meteo-alarm
Glas Zaječara pre 40 minutajoš 22 povezane

Sukob u Novom Pazaru: Policija intervenisala na blokadi ispred suda, lakše povređena dva studenta (VIDEO)
N1 Info pre 55 minutajoš 18 povezanih

Uživo doći će do razmene teritorija? Tramp ključa, sastaće se sa Putinom!
Alo pre 55 minutajoš 17 povezanih