Povezane vesti
"Imao je fantomku i pištolj, udario me drškom": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu: "Uzeo je sav novac iz sefa i…
Blic 11.04.2024
"Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage detalje razbojništva u kladionici u Rakovici opisao… »
"Imao je fantomku i pištolj, udario me je drškom i zatvorio u wc": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu
Telegraf 11.04.2024
O celom slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. "Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih

Svi gledaju u ubitačan dekolte ćerke jane Todorović! Pojavile se na proslavi Tare Matić, a pevačica otkrila kako je smršala i iznenadila sve priznanjem...
Kurir pre 25 minutajoš 57 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 4 satijoš 41 povezana

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 3 satajoš 15 povezanih