Povezane vesti
"Imao je fantomku i pištolj, udario me drškom": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu: "Uzeo je sav novac iz sefa i…
Blic 11.04.2024
"Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage detalje razbojništva u kladionici u Rakovici opisao… »
"Imao je fantomku i pištolj, udario me je drškom i zatvorio u wc": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu
Telegraf 11.04.2024
O celom slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. "Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage… »
Vesti dana »
Petrović Škero: Više se ne primenjuje sila, već tortura nad građanima - uz podsticaj predsednika
N1 Info pre 40 minutajoš 36 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Poljoprivrednik: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa mnogim liderima, sa Makronom o strateški važnim stvarima za Srbiju
RTK pre 1 satjoš 18 povezanih