Povezane vesti
"Imao je fantomku i pištolj, udario me drškom": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu: "Uzeo je sav novac iz sefa i…
Blic 11.04.2024
"Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage detalje razbojništva u kladionici u Rakovici opisao… »
"Imao je fantomku i pištolj, udario me je drškom i zatvorio u wc": Svedok razbojništva u kladionici u Beogradu
Telegraf 11.04.2024
O celom slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo. "Dvojica muškaraca sa fantomkama i pištoljima ušli su u kladionicu. Jedan mi je prišao, udario me drškom i naredio ženi i meni da uđemo u toalet. Ubzo je tu zatvorio i radnika", ovako je tokom istrage… »
Vesti dana »
Prvi snimak pucnjave u Nemačkoj: Petoro mrtvih, sve vrvi od policije, uhapšene 2 osobe među njima i napadač
Telegraf pre 24 satajoš 59 povezanih
Paklenih četrdeset u hladu! Kikinda i Zrenjanin i dalje gore! Ovo su temperature izmerene u 16 sati Toplotni talas „krčka“ celu Srbiju! Evo gde je ugodnih 24 stepena
Dnevnik pre 24 satajoš 71 povezana
Kecmanović izgubio od Sinera, a Kostović od Sabalenke u prvom kolu Vimbldona
Nedeljnik pre 24 satajoš 145 povezanih
Gori Černobilj: Požar izbio u opasnoj zoni, izazvan padom dronova, 200 vatrogasaca na terenu
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
UN: Moguće je da bude i do 10.000 poginulih u zemljotresima u Venecueli
RTV pre 3 satajoš 33 povezane