Povezane vesti

Razvod je ostao u senci gubitka mojih roditelja: Vjera Mujović o krahu šestogodišnjeg braka i novoj ljubavi

Razvod je ostao u senci gubitka mojih roditelja: Vjera Mujović o krahu šestogodišnjeg braka i novoj ljubavi

Story 11.04.2024
Vjera Mujović se razvela u tajnosti od nemačkog doktora Štefana Prajsa. Razvod je prošao bez teških reči, pa mnogi nisu ni znali da je glumičin šestogodišnji brak okončan. Vjera privatni život nije javno eksponirala, a o braku je govorila samo… »
Vjera Mujović šokirala priznanjem: „Razvela sam se pre dve godine, ali nisam htela da pričam o tome“

Vjera Mujović šokirala priznanjem: „Razvela sam se pre dve godine, ali nisam htela da pričam o tome“

Nova 11.04.2024
Glumica Vjera Mujović razvela se od supruga Štefana Prajsa, a sada je progovorila o tom periodu, kao i o novom izabraniku. Vjera se sa nemačkim lekarom venčala 2015. godine. Njihovo venčanje izazvalo je mnogo pažnje jer su se na večnu ljubav… »
Oglasila se Vjera Mujović nakon razvoda od nemačkog lekara i nove veze u kojoj je već godinu dana: "Ne krijem"

Oglasila se Vjera Mujović nakon razvoda od nemačkog lekara i nove veze u kojoj je već godinu dana: "Ne krijem"

Dnevnik 11.04.2024
Glumica Vjera Mujović (54) oglasila se nakon informacije da se u tajnosti razvela od Štefana Prajsa i da već uživa u novoj romansi! Ona kaže da to nije ništa novo, te da je sve ostalo u senci samo zbog toga što su glasnije bile vesti o gubitku… »
Glumica se u tajnosti razvela od nemačkog lekara, a već godinu dana uživa u ljubavi - Sad sve priznala: "Od svog života ne…

Glumica se u tajnosti razvela od nemačkog lekara, a već godinu dana uživa u ljubavi - Sad sve priznala: "Od svog života ne…

Blic 11.04.2024
Glumica Vjera Mujović razvela se od nemačkog lekara, Štefana Prajsa, a uveliko uživa u novoj ljubavi. Vjera se sada oglasila i potvrdila vest o krahu braka, a kako je istakla ona je stavila taku na brak pre dve godine. - Moj razvod nije nova vest i… »

Telegraf 11.04.2024
Vjerini roditelji preminuli su 2022. godine i to u razmaku od nekoliko meseci. Najpre joj je majka preminula u martu, a zatim i otac, u avgustu. Glumica Vjera Mujović (54) oglasila se nakon informacije da se u tajnosti razvela od Štefana Prajsa i da… »
Oglasila se Vjera Mujović za kurir povodom kraha braka: "Razvela sam se pre 2 godine, ali to je ostalo u senci gubitka..."

Oglasila se Vjera Mujović za kurir povodom kraha braka: "Razvela sam se pre 2 godine, ali to je ostalo u senci gubitka..."

Kurir 11.04.2024
Glumica Vjera Mujović je dospela u centar pažnje javnosti kada je otkriveno da se razvela od supruga Štefana Prajsa. Sa nemačkim lekarom se venčala 2015. godine i tada je njihovo venčanje izazvalo mnogo pažnje jer su se venčali u avionu koji je… »

Vesti dana »