Povezane vesti
"Gde gledaš, bre?!" Kad se Ceca iznervira: Uleti mi, ja njemu sve po spisku! Grozna sam
Mondo 11.04.2024
Ceca Ražnatović otkrila je od čega je u životu odustala i kako izgleda kada se iznervira u saobraćaju. Ceca Ražnatović otkrila je od čega je u životu odustala i kako izgleda kada se iznervira u saobraćaju. Folk pevačica Svetlana Ražnatović Ceca bila je… »
"Uvek sam vozila ove tenkove od auta": Ceca otkrila za čim više uopšte nema želju: "Grozna sam kako god okreneš"
Blic 11.04.2024
Folk pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je uz široki osmeh na licu priznala da je "grozna" u saobraćaju. - Vozila sam jako dugo sama po lokalu, po Beogradu, ali kakva je sada situacija u našem gradu uopšte nemam želju da vozim, zbog parkinga i zbog svega… »
Vesti dana »

Putin i Tramp spremaju istorijsku: Prevaru?! Evropa bi uskoro mogla da doživi tektonske promene: Rusija je već ostvarila pobedu, Ukrajini se crno piše
Blic pre 17 minutajoš 49 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih

Požari u Crnoj Gori – evakuacija stanovništva kod Podgorice, Srbija šalje kamove
RTS pre 2 minutajoš 68 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 65 povezanih