Povezane vesti
"Gde gledaš, bre?!" Kad se Ceca iznervira: Uleti mi, ja njemu sve po spisku! Grozna sam
Mondo 11.04.2024
Ceca Ražnatović otkrila je od čega je u životu odustala i kako izgleda kada se iznervira u saobraćaju. Ceca Ražnatović otkrila je od čega je u životu odustala i kako izgleda kada se iznervira u saobraćaju. Folk pevačica Svetlana Ražnatović… »
"Uvek sam vozila ove tenkove od auta": Ceca otkrila za čim više uopšte nema želju: "Grozna sam kako god okreneš"
Blic 11.04.2024
Folk pevačica Svetlana Ražnatović Ceca je uz široki osmeh na licu priznala da je "grozna" u saobraćaju. - Vozila sam jako dugo sama po lokalu, po Beogradu, ali kakva je sada situacija u našem gradu uopšte nemam želju da vozim, zbog parkinga i zbog… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 34 minutajoš 44 povezane
Kriminalna grupa planirala ubistvo luke Bojovića: Četvorica uhapšena sa arsenalom oružja u automobilu na Novom Beogradu! Drugi put za 6 meseci na meti!
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih
Dom zdravlja "Novi Sad" otvorio liniju psihološke podrške za građane pogođene tragedijom
Radio 021 pre 52 minutajoš 20 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 20 povezanih