Повезане вести

Неће бити диригован жреб полуфинала Крагујевачки Раднички победио Нови Пазар за полуфинале Купа Србије

Неће бити диригован жреб полуфинала Крагујевачки Раднички победио Нови Пазар за полуфинале Купа Србије

Дневник 11.04.2024
Фудбалери крагујевачког Радничког пласирали су се у полуфинале Купа Србије пошто су код куће савладали Нови Пазар резултатом 3:1. У мечу од 100 минута, који је у финишу прекидан због сукоба две клупе покрај аут-линије, голови… »
Саопштење фудбалског савеза Србије: Познато када ће бити одржан жреб за полуфинале Купа Србије

Саопштење фудбалског савеза Србије: Познато када ће бити одржан жреб за полуфинале Купа Србије

Дневник 11.04.2024
Жреб парова полуфинала фудбалског Купа Србије биће одржан у уторак, 16. априла у 12 часова, саопштио је Фудбалски савез Србије. У полуфинале Купа пласирали су се Партизан, Војводина, Црвена звезда и Раднички 1923. Мечеви… »
Дудић: Одужили смо се навијачима! Матић: Физички смо неспремни

Дудић: Одужили смо се навијачима! Матић: Физички смо неспремни

Спортски журнал 11.04.2024
Раднички 1923 у спектакуларној атмосфери савладао Нови Пазар и први пут се пласирао у полуфинале Купа Србије. Феђа Дудић, шеф стручног штаба Радничког 1923, постао је већ један од најбољих тренера у историји Крагујевчана, због… »
Дудић: ''Кудио сам навијаче, био сам љут... Сад сам поносан!''

Дудић: ''Кудио сам навијаче, био сам љут... Сад сам поносан!''

Спортске.нет 11.04.2024
Историјски дан за крагујевачки фудбал. Екипа Радничког 1923 је данас први пут у историји успела да се пласира у полуфинале Купа Србије победом на ''Чика Дачи'' над Новим Пазаром од 3:1 и још увек на два фронта има прилику да се… »
Огласио се ФСС: Ево кад се одржава жреб за полуфинале Купа Србије

Огласио се ФСС: Ево кад се одржава жреб за полуфинале Купа Србије

Вечерње новости 11.04.2024
КУП Србије стигао је до полуфинала, а познато је и када ће бити одржан жреб. ФОТО: ФСС Међу четири најбоље екипе у најмасовнијем такмичењу пласирали су Црвена звезда, Партизан, Војводина и Раднички 1923. Ко ћа са ким играти… »
Раднички надиграо Нови Пазар: Познати сви учесници полуфинала Купа Србије! (фото)

Раднички надиграо Нови Пазар: Познати сви учесници полуфинала Купа Србије! (фото)

Хот спорт 11.04.2024
Публика је уживала у правом фудбалском спектаклу. Фудбалери крагујевачког Радничког данас су у оквиру четвртфинала Купа Србије дочекали Нови Пазар и том приликом славили – 3:1. Први погодак на мечу дело је сјајног Бевиса, који је… »
"Ђаволи" славили после прекида и умало туче - познати сви полуфиналисти Купа Србије

"Ђаволи" славили после прекида и умало туче - познати сви полуфиналисти Купа Србије

Б92 11.04.2024
Фудбалери Радничког 1923 из Крагујевца последњи су полуфиналисти овосезонског Купа Србије у фудбалу. Популарни "ђаволи" су на свом стадиону "Чика Дача" надиграли Нови Пазар резултатом 3:1 (2:0). У мечу од 100 минута, који је у… »
Раднички остварио велики успех: Крагујевчани последњи учесник полуфинала Купа Србије

Раднички остварио велики успех: Крагујевчани последњи учесник полуфинала Купа Србије

РАДНИЧКИ из Крагујевца је последњи полуфиналиста Купа Србије, пошто је на "Чика Дачи" победио Нови Пазар са 3:1. ФОТО: М. Вукадиновић Историјски успех направили су изабраници Феђе Дудића који ће се за трофеј борити са Црвеном… »
Јовановић: До краја сезоне морамо све да победимо

Јовановић: До краја сезоне морамо све да победимо

Спорт клуб 11.04.2024
Голман Партизана Александар Јовановић још једном је био херој свог тима у четвртфиналном мечу Купа Србије против Вождовца у среду поподне. Јовановић је прво одбранио пенал у току меча, а затим још два у пенал серији којом је и… »
Јовановић хвали Баждара и поручује: ''Није лако, наш вечити ривал добија сваку утакмицу''

Јовановић хвали Баждара и поручује: ''Није лако, наш вечити ривал добија сваку утакмицу''

Спортске.нет 11.04.2024
Партизан је јуче успео да избори пласман у полуфинале Купа Србије победом над Вождовцем, али тек после пенал-серије у којој је улогу јунака утакмице имао голман црно-белих Александар Јовановић. Не само што је одбранио два пенала… »
Партизанов јунак: Наш циљ је јасан

Партизанов јунак: Наш циљ је јасан

Б92 11.04.2024
Голман Александар Јовановић, јунак Партизанове победе за пласман у полуфинале Купа Србије, говорио је после одличне партије против Вождовца. Голман црно-белих у среду је против Вождовца потврдио сјајну форму, прво је одбранио… »
Дуљај: ''Једном ћемо платити за ово...''

Дуљај: ''Једном ћемо платити за ово...''

Спортске.нет 11.04.2024
Три утакмице је Партизан одиграо од почетка сезоне у Купу Србије, од тога је две добио тек после пенал-серија, и то оба пута као домаћин - најпре против Графичара у осмини финала, а онда и јуче против Вождовца у четвртфиналу… »
Партизанов чувар са хиљаду руку: Имамо јасан циљ - све утакмице морамо да победимо

Партизанов чувар са хиљаду руку: Имамо јасан циљ - све утакмице морамо да победимо

Голман фудбалског клуба Партизан Александар Јовановић рекао је данас да је најважније да се његова екипа пласирала у полуфинале Купа Србије и додао да су остале још две утакмице до трофеја који је крајњи циљ црно-белих. ФОТО… »
Дуљај: Прибојавао сам се пенала

Дуљај: Прибојавао сам се пенала

Данас 10.04.2024
Тренер фудбалера Партизана изјавио је данас после победе над Вождовцем у четвртфиналу Купа Србије да је његова екипа одиграла веома квалитетну утакмицу. „Одиграли смо веома квалитетну утакмицу, поготово у првом полувремену, у… »

Вести дана »