Povezane vesti
Pričali da je zatekla muža i koleginicu u krevetu! Mira Kosovka prebila muzičara: Izgubio je i mene i nju!
Mondo 11.04.2024
Mira Kosovka udavala se dva puta, a bez dlake na jeziku progovorila je o prevari bivšeg supruga, ali i kako je tukla muzičare. Mira Kosovka udavala se dva puta, a bez dlake na jeziku progovorila je o prevari bivšeg supruga, ali i kako je tukla… »
Mira Kosovka zatekla muža sa koleginicom u krevetu: Pevačica se udavala 2 puta, a sada je godinama sama: Navikla sam...
Kurir 11.04.2024
Mira Kosovka očarala je Jugoslaviju svojim hitovima, međutim pored uspeha u muzičkom svetu, u ljubavi joj nisu uvek cvetale ruže. Odrastanje sa tri brata ostavilo je posledice na njeno viđenje muškog sveta, a o svojim izborima i krahu dva braka… »
Mira Kosovka konačno progovorila o mužu kog je uhvatila u krevetu s koleginicom: "Barem da mu je značila..."
Dnevnik 11.04.2024
Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, nije imala sreće o ljubavi, a sada je otkrila da zašto joj oba braka nisu opstala. - Moji izbori su bili baš divni. Udavala sam se dva puta, ali ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim… »
Mira Kosovka konačno progovorila o mužu kog je uhvatila u krevetu s koleginicom: "Barem da mu je značila..."
Telegraf 11.04.2024
Pevačica koja je muža zatekla u krevetu sa koleginicom sada otkrila pravu istinu. Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, nije imala sreće o ljubavi, a sada je otkrila da zašto joj oba braka nisu opstala. - Moji izbori su bili baš… »
Pričalo se da je muža zatekla u krevetu sa koleginicom: Pevačica je godinama ćutala, a sada je otkrila pravu istinu…
Blic 11.04.2024
Pevačica Mira Kosovka nije imala sreće o ljubavi, a sada je progovorila o krahu svoja dva braka. - Moji izbori su bili baš divni. Udavala sam se dva puta, ali ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim, ali nisam bila sreće da to opstane kako treba i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nastavljaju blokadu Mosta slobode u Novom Sadu: Najavljena i blokada i 4 mosta u Nišu
Nova pre 24 minutajoš 17 povezanih
Jokić dominirao protiv Šarlota: Vasilije Micić doživeo povredu zgloba
Euronews pre 46 minutajoš 17 povezanih
Kanadski premijer najavio kontracarine SAD-u, odgovor najavila i Kina
Al Jazeera pre 1 satjoš 7 povezanih