Povezane vesti
Pričali da je zatekla muža i koleginicu u krevetu! Mira Kosovka prebila muzičara: Izgubio je i mene i nju!
Mondo 11.04.2024
Mira Kosovka udavala se dva puta, a bez dlake na jeziku progovorila je o prevari bivšeg supruga, ali i kako je tukla muzičare. Mira Kosovka udavala se dva puta, a bez dlake na jeziku progovorila je o prevari bivšeg supruga, ali i kako je tukla muzičare… »
Mira Kosovka konačno progovorila o mužu kog je uhvatila u krevetu s koleginicom: "Barem da mu je značila..."
Telegraf 11.04.2024
Pevačica koja je muža zatekla u krevetu sa koleginicom sada otkrila pravu istinu. Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, nije imala sreće o ljubavi, a sada je otkrila da zašto joj oba braka nisu opstala. - Moji izbori su bili baš divni… »
Pričalo se da je muža zatekla u krevetu sa koleginicom: Pevačica je godinama ćutala, a sada je otkrila pravu istinu: "Izgubio…
Blic 11.04.2024
Pevačica Mira Kosovka nije imala sreće o ljubavi, a sada je progovorila o krahu svoja dva braka. - Moji izbori su bili baš divni. Udavala sam se dva puta, ali ne znam da se udam. Ja idem srcem i zavolim, ali nisam bila sreće da to opstane kako treba i… »
Vesti dana »
(Radarski snimci) Nevreme ovde već tutnji Pogledajte kako će se žestok olujni oblak dalje kretati kroz Srbiju iz sata u sat! RHMZ ne prestaje da niže hitna upozorenja, na udaru i Beograd
Blic pre 2 minutajoš 18 povezanih
Dva upozorenja RHMZ: Danas i sutra grmljavina i intenzivni pljuskovi
Šabačke novosti pre 4 satijoš 17 povezanih
MUP: Dačić se ne nalazi u bolnici, već se uspešno oporavlja i obavlja redovne dužnosti.
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 12 povezanih
Opozicija traži sednicu Odbora za odbranu i unutrašnje poslove zbog slučaja Milić
Beta pre 38 minutajoš 10 povezanih