Повезане вести

Причали да је затекла мужа и колегиницу у кревету! Мира Косовка пребила музичара: Изгубио је и мене и њу!

Причали да је затекла мужа и колегиницу у кревету! Мира Косовка пребила музичара: Изгубио је и мене и њу!

Мондо 11.04.2024
Мира Косовка удавала се два пута, а без длаке на језику проговорила је о превари бившег супруга, али и како је тукла музичаре. Мира Косовка удавала се два пута, а без длаке на језику проговорила је о превари бившег супруга, али и… »
Мира Косовка коначно проговорила о мужу ког је ухватила у кревету с колегиницом: "Барем да му је значила..."

Мира Косовка коначно проговорила о мужу ког је ухватила у кревету с колегиницом: "Барем да му је значила..."

Телеграф 11.04.2024
Певачица која је мужа затекла у кревету са колегиницом сада открила праву истину. Певачица Мирјана Петричевић, познатија као Мира Косовка, није имала среће о љубави, а сада је открила да зашто јој оба брака нису опстала. - Моји… »
Причало се да је мужа затекла у кревету са колегиницом: Певачица је годинама ћутала, а сада је открила праву истину: "Изгубио…

Причало се да је мужа затекла у кревету са колегиницом: Певачица је годинама ћутала, а сада је открила праву истину: "Изгубио…

Блиц 11.04.2024
Певачица Мира Косовка није имала среће о љубави, а сада је проговорила о краху своја два брака. - Моји избори су били баш дивни. Удавала сам се два пута, али не знам да се удам. Ја идем срцем и заволим, али нисам била среће да… »

Вести дана »