Povezane vesti
Žestok okršaj pred kamerama! Susreli se oči u oči nakon pze, Goca mu sasula sve u lice: Sad ću da ti objasnim
Mondo 11.04.2024
Goca Tržan i Filip Marinkov Filarri susreli su se "oči u oči" nakon Pesme za Evroviziju, a pevačica mu je pred kamera očitala lekciju. Goca Tržan i Filip Marinkov Filarri susreli su se "oči u oči" nakon Pesme za Evroviziju, a pevačica mu je pred kamera… »
(Video) Potpuni haos pred kamerama: Žestok obračun Filarija i Goce Tržan, pevačica mu odbrusila: "Uvredio si me, ne smeš to da…
Blic 11.04.2024
Pevač Filari i pevačica Goca Tržan sreli su se juče na "Beogradskom proleću" prvi put nakon "Beovizije 2024". Pevačica tada Filariju nije dala nijedan poen, a tada je između ostalog rekao: " Ne znam da li se ovde radi o ličnom problemu sa mnom… »
Žestok okršaj Goce Tržan i Filarija pred kamerama: „Bio si bezobrazan i naveo moje ime, a nisi pogodio nijedan stih“
Nova 11.04.2024
Pevač Filarri učestvovao je na PZE i u prvoj polufinalnoj večeri predstavio se numerom "Ko je ta žena". Međutim, on nije uspeo da se plasira u polufinale, a nakon toga se oglasio i istakao da su mu „slomljena krila“ jer žiri „nije razumeo njegov nastup“… »
"Nemamo šta da rešavamo, samo te molim..." Skandal usred snimanja: Goca i Filari se žestoko pokačili: Sasula mu sve u lice
Kurir 11.04.2024
Na najavi festivala "Beogradsko proleće" u MTS Dvorani došlo je do sukoba između Goce Tržan i Filipa Marinkova Filarija. Naime, mladi pevač i tiktoker prvi put se susreo sa koleginicom nakon što joj je zamerio nula dobijenih poena na "Pesmi za… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 3 satajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane