Povezane vesti

Aleksandar Pavić negirao da napušta pokret "Mi snaga naroda"

Aleksandar Pavić negirao da napušta pokret "Mi snaga naroda"

Insajder 11.04.2024
Poslanik Aleksandar Pavić negirao je da napušta pokret "Mi – Snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", kao i da je u bilo kakvom sukobu sa nosiocem spomenute liste. Prethodno je novinska agencija Tanjug objavila vest, koju je preneo i Insajder, da… »
Aleksandar Pavić: Ne napuštam Nestorovića, to je lažni nalog na mreži X

Aleksandar Pavić: Ne napuštam Nestorovića, to je lažni nalog na mreži X

Danas 11.04.2024
„Ne napuštam Mi – Glas iz naroda profesora dr Branimira Nestorovića i nisam sa njim u bilo kakvom sukobu, niti idem na beograske izbore sam“, kaže za Danas Aleksandar Pavić, poslanik Nestorovićevog Mi – Glas iz naroda, negirajući tako… »
Aleksandar Pavić upozorio Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Aleksandar Pavić upozorio Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Dnevnik 11.04.2024
​​​​​​​Poslanik Aleksandar Pavić potvrdio je za Sputnjik da je objavljena lažna vest da je odlučio da napusti pokret "Mi snaga naroda". Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića. Upravo sedim sa njim. Spremamo… »
Pavić demantovao napuštanje pokreta "Mi snaga naroda"

Pavić demantovao napuštanje pokreta "Mi snaga naroda"

NIN 11.04.2024
Poslanik Aleksandar Pavić nije napustio stranku "Mi - snaga naroda", a informacija o tome pojavila se na lažnom nalogu Iks pod njegovim imenom, potvrdio je on za Euronews Srbija. Tanjug je prethodno objavio da je Pavić odlučio da napusti pokret "Mi -… »
Pavić: Nisam napustio Nestorovićev pokret, upravo potpisujemo sporazum o izlasku na beogradske izbore

Pavić: Nisam napustio Nestorovićev pokret, upravo potpisujemo sporazum o izlasku na beogradske izbore

Euronews 11.04.2024
Poslanik Aleksandar Pavić nije napustio pokret "Mi - snaga naroda", potvrdio je on za Euronews Srbija. Kako je rekao, informacija o tome pojavila se na lažnom nalogu na Iksu pod njegovim imenom. "Upravo sada sedim sa dr Branimirom Nestorovićem i… »
Aleksandar Pavić: Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Aleksandar Pavić: Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Pravda 11.04.2024
Poslanik Aleksandar Pavić potvrdio je za Sputnjik da je objavljena lažna vest da je odlučio da napusti pokret "Mi snaga naroda". „Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića“, rekao je Pavić povodom navoda u pojedinim… »
Pavić nije napustio Nestorovića i ne izlazi sam na izbore

Pavić nije napustio Nestorovića i ne izlazi sam na izbore

Nova 11.04.2024
Narodni poslanik Aleksandar Pavić negirao je vest koja se pojavila u medijima da je odlučio da napusti pokret "Mi snaga naroda". Mediji su objavili vest pozivajući se na Pavićev nalog na društvneoj mreži „X“. U objavljenom postu piše da Pavić… »
Aleksandar Pavić: Lažna vest da napuštam Nestorovića i „Mi – glas iz naroda“

Aleksandar Pavić: Lažna vest da napuštam Nestorovića i „Mi – glas iz naroda“

Novi magazin 11.04.2024
Narodni poslanik Aleksandar Pavić negirao je vest koja se pojavila u medijima da je odlučio da napusti pokret "Mi snaga naroda". Mediji su objavili vest pozivajući se na Pavićev nalog na društvneoj mreži „X“. U objavljenom postu piše da Pavić… »
Pavić za Sputnjik: Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Pavić za Sputnjik: Ne nasedajte, objavljena je lažna vest da sam otišao od Nestorovića

Sputnik 11.04.2024
Poslanik Aleksandar Pavić potvrdio je za Sputnjik da je objavljena lažna vest da je odlučio da napusti pokret "Mi snaga naroda". Reč je o lažnom nalogu na Iksu. Pavić je Sputnjiku poslao i fotografiju sa liderom pokreta Branimirom Nestorovićem u… »

Vesti dana »