Povezane vesti
MUP Hrvatske: Igor Dodik nije dobio državljanstvo Hrvatske
Politika 11.04.2024
ZAGREB – Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske demantovalo je danas informaciju koju su objavili pojedini mediji, a na osnovu izjave bivšeg inspektora MUP-a Nikole Kajkića da je sin predsednika Republike Srpske Igor Dodik postao hrvatski državljanin… »
Oglasili se MUP Hrvatske i Igor Dodik: Dodikov sin nema hrvatski pasoš
RTV 11.04.2024
BANJALUKA/ZAGREB - Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske demantovalo je informaciju koju su objavili pojedini mediji, da je sin predsednika Republike Srpske Igor Dodik postao hrvatski državljanin, što je i on sam negirao na društvenim mrežama… »
Dodikov sin i hrvatski MUP demantovali da ima pasoš Hrvatske
Danas 11.04.2024
Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske demantovalo je informaciju koju su objavili pojedini mediji, da je sin predsednika Republike Srpske Igor Dodik postao hrvatski državljanin, što je i on sam negirao na društvenim mrežama, javljaju mediji u BiH i… »
MUP Hrvatske demantovao da je Dodikov sin dobio hrvatsko državljanstvo
N1 Info 11.04.2024
Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske demantovalo je informaciju koju su objavili pojedini mediji, a na osnovu izjave bivšeg inspektora MUP-a Nikole Kajkića, da je sin predsednika Republike Srpske postao hrvatski državljanin. To je demantovao i sam… »
Vesti dana »
Macut:Sutra vanredna sednica Štaba za vanredne situacije o vodostaju i visokim temperaturama
RTV pre 53 minutajoš 34 povezane
Rasim Ljajić napustio funkciju predsednika Socijaldemokratske partije Srbije
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 67 povezanih
Iranski zvaničnici demantovali da je postignut sporazum o ponovnom otvaranju Ormuskog moreuza
Insajder pre 3 satajoš 38 povezanih
Vučić obišao manastir Rmanj sa Dodikom: Srbija će nastaviti da pomaže Srbima u Republici Srpskoj
NIN pre 18 minutajoš 20 povezanih