Повезане вести

Драгана Мирковић скоро 15 година није говорила са овим певачем: „Ујела ме је за срце неколико пута“

Драгана Мирковић скоро 15 година није говорила са овим певачем: „Ујела ме је за срце неколико пута“

Нова 11.04.2024
Певачица Драгана Мирковић је изненадила јавност својим саопштењем да се разводи од Тонија Бијелића након 24 године складног брака. Певачици су бројне колеге пружиле подршку, јер је готово сви цене и поштују због искрености и… »
"Мој син, мој понос": Ево чиме се бави наследник Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: Певачица дошла да га подржи: "Марко је…

"Мој син, мој понос": Ево чиме се бави наследник Драгане Мирковић и Тонија Бијелића: Певачица дошла да га подржи: "Марко је…

Блиц 11.04.2024
Драгана Мирковић нашла се у центру скандала када је саопштила да се након више од две деценије разводи од свог супруга Тонија Бијелића, са којим има ћерку и сина. Иако су се обоје наследника Драгана и Тони дуго држали подаље од… »
Драгана Мирковић саопштила лепе вести! Поделила фотку са овим момком, па најавила шта ће се дешавати у будућности

Драгана Мирковић саопштила лепе вести! Поделила фотку са овим момком, па најавила шта ће се дешавати у будућности

Курир 11.04.2024
Певачица Драгана Мирковић саопштила је нову одлуку јавно на свом Инстаграм профилу. Наиме, фолк дива је поделила лепе вести са својим пратиоцима. Она је донела велику одлуку, те је одлучила да је подели јавно. Драгана је решила… »
"Кад срце: Стане..." Ново оглашавање Драгане Мирковић у јеку развода од Тонија Бијелића, донела је велику одлуку: "Драги…

"Кад срце: Стане..." Ново оглашавање Драгане Мирковић у јеку развода од Тонија Бијелића, донела је велику одлуку: "Драги…

Блиц 11.04.2024
Музичка звезда Драгана Мирковић прошлог месеца је признала да се разводи од супруга Тонија Бијелића, после 24 године брака, а навела је да већ три године не живе заједно. Њихови наследници, син Марко и ћерка Мануела, остали су… »
Драгана Мирковић са овим колегом годинама није причала: Били су нераздвојни, а онда је уследила жестока свађа: "Ујела ме за…

Драгана Мирковић са овим колегом годинама није причала: Били су нераздвојни, а онда је уследила жестока свађа: "Ујела ме за…

Блиц 11.04.2024
Драгана Мирковић нашла се у центру скандала када је саопштила да се након више од две деценије разводи од свог супруга Тонија Бијелића. Бројне колеге са естраде пружиле су Драгани подршку, а иако би се рекло да је данас са свима… »

Вести дана »