Повезане вести
Исповест мајке украдене бебе за курир: Рекли су ми да је умрла, тражила сам ДНК, а докторка ми је оштро рекла: Шта ће вам…
Курир 11.04.2024
Афера крађа беба одавно потреса ове просторе. Наводно су, нарочито 80-их година прошлог века, деца масовно нестајала из породилишта. Управо то је била тема данашње емисије "Ни 5 ни 6" у којој су на ову тему говориле Ана Пејић… »
Шокантна исповест мајке која тврди да су јој украли бебу: У сандуку моје наводно преминуле бебе само флаша сока
Мондо 11.04.2024
Афера крађа беба одавно потреса ове просторе. Наводно су, нарочито 80-их година прошлог века, деца масовно нестајала из породилишта. Афера крађа беба одавно потреса ове просторе. Наводно су, нарочито 80-их година прошлог века… »
Вести дана »

Данас нас очекује велика промена времена! Киша ће да лије у овим деловима земље, припремите се за потоп!
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних

"Ускоро разговарају" Почињу контакти САД и Русије за сусрет Трампа и Путина у Будимпешти!
Ало пре 12 минутајош 8 повезаних

(Видео) Мушкарац убијен на игралишту Тело младића пронађено у локви крви полиција савладала наоружаног убицу
Дневник пре 31 минутајош 11 повезаних

Подигнута оптужница против Џона Болтона због задржавања поверљивих докумената, он негира кривицу
Спутник пре 11 минутајош 8 повезаних

Црно-бели поново играју у Шпанији: Ево где можете гледати директан пренос меча Басконија - Партизан
Курир пре 1 сатјош 9 повезаних