Povezane vesti
SAD je jasno na koga mali Perun liči: Žena Ognjena Amidžića objavila fotografije, sličnost između njih je neverovatna
Večernje novosti 11.04.2024
OGNjEN AMIDžIĆ i njegova supruga Mina Naumović pre mesec dana postali su roditelji dečaka kome su dali ime Perun. Foto: Instagram Njih dvoje uživaju u čarima roditeljstva, a Mina je sada pokazala na koga naslednik liči. Foto: ATA images, Instagram… »
Tek je napunio mesec dana, a već je očigledno na koga liči Minin i Ognjenov naslednik (foto)
Svet & Skandal 11.04.2024
Sin Ognjena Amidžića je njegova kopija Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, 9. marta je na svet donela svog prvog, a voditeljevog drugog naslednika. Sin Ognjena Amidžića dobio je ime Perun, a voditelj je objasnio i zašto. Rajko Ristić — Ja sam dugo… »
Ognjenova mina otkrila na koga liči mali Perun: Voditeljka objavila hit fotke, nakon ovoga je sve jasno! (foto)
Kurir 11.04.2024
Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, porodila se 9. marta i na svet je donela sina Peruna. Ponosni roditelji svakodnevno uživaju sa bebom koja deli fotografije iz porodičnog doma na svom Instagram profilu. Voditeljka se nedavno pohvalila na… »
Vesti dana »
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 20 minutajoš 31 povezana
Priveden batinaš koji je tukao studente u ponedeljak ispred SNP-a
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 6 povezanih
Osumnjičeni za paljenje auta Baki Prasetu može da robija do 12 godina Jutjuberu uništio brabusa od 500.000 evra, evo kakvu kaznu može da dobije
Blic pre 45 minutajoš 26 povezanih
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 1 satjoš 20 povezanih