Повезане вести
Кандићева тражи да 11. јул постане Међународни дан сећања на жртве геноцида у Сребреници
Политика 11.04.2024
Наташа Кандић, активисткиња и оснивач Фонда за хуманитарно право у Србији, поручила је да 11. јул треба да постане Међународни дан сећања на жртве геноцида у Сребреници. „Нека 11. јули постане Међународни дан сећања на жртве… »
Наташа Кандић добила одговор о Сребреници; Вучић: Срећан сам што сте сами истакли разлику између Вас и мене
Б92 11.04.2024
Након оглашавања Наташе Кандић о Сребреници, на мрежи Икс њој је одговорио председник Србије Александар Вучић. "Много сам срећан што сте сами истакли разлику између Вас и мене", написао је кратко председник Србије. Подсетимо… »
Вучић једном реченицом јасно одговорио Наташи Кандић на срамне речи о Сребреници "Сами сте истакли разлику између Вас и мене"…
Курир 11.04.2024
Председник Србије Александар Вучић једном реченицом јасно је одговорио Наташи Кандић на њену срамну констатацију да 11. јули треба да буде, како каже, "Међународни дан сећања на жртве геноцида у Сребреници". На њене… »
Вучић одговорио на прозивку Наташе Кандић о Сребреници: Хвала јој што је истакла разлику између нас двоје
Телеграф 11.04.2024
Активисткиња и оснивач Фонда за хуманитарно право у Србији Наташа Кандић, оценила је у објави на платформи КС да 11. јул треба да постане "Међународни дан сећања на жртве геноцида у Сребреници" Председник Србије Александар Вучић… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 16 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана