Повезане вести
Ја сам пољопривредник! Имам воћњаке, краве и свиње: Емир Кустурица нашао своју оазу мира на селу "Могу да урадим 60…
Курир 11.04.2024
Опус филмова Емира Кустурице биће приказан од 15. до 26. априла у сали Филмског центра Србије у МТС дворани у Београду. Првог дана домаћу публику очекује и бесплатна пројекција интегралне верзије филма "Андерграунд"… »
Ретроспектива филмова Емира Кустурице у мтс Дворани: Живимо у веку лажи, зато је „Подземље“ и даље актуелно
Нова 11.04.2024
Редитељ Емир Кустурица најавио је ретроспективу његових филмова од 15. до 26. априла у МТС дворани, а тим поводом најавио и предстојеће остварење "Инжењер лаких шетњи" који ће снимати у Русији, а биће инспирисано романом… »
Премијера интегралне верзије “Подземља”од 312 минута Емира Кустурице: "Мислио сам да од овога никад неће бити филм"
Блиц 11.04.2024
Филмови Емира Кустурице биће приказани од 15. до 26. априла у сали Филмског центра Србије у МТС дворани. У понедељак од 17 часова очекује нас српска премијера интегралне верзије филма “Подземље” (312 минута). На програму ће… »
Кустурица најавио филм на којем ради пет година, снимаће се у Русији
Б92 11.04.2024
Редитељ Емир Кустурица најавио је данас своју ретроспективу од 15. до 26. априла у МТС дворани и да ће предстојећи филм назван "Инжењер лаких шетњи" снимати у Русији. Кустурица је на конференцији за новинаре у МТС дворани… »
Вести дана »

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Испред просторија СНС-а на Вождовцу грађани (ВИДЕО): Донели мртвачки ковчег и убацили фантомку, сендвич, лажну диплому …
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Званичник Стејт департмента:Курти прешао црвену линију покушајем да блокира С.листу
РТВ пре 5 сатијош 2 повезане