Povezane vesti
"Prepoznao sam deo svog života": Naš pevač je zahvaljujući Slavku Banjcu napravio pravi potez
Kurir 11.04.2024
I najbolji interpretatori ubedljiviji su u pesmama koje su autobiografske, odnosno one u kojima mogu da se prepoznaju na neki način, a upravo jednu takvu snimio je Nenad Gajić. U pitanju je numera "Sklonite mi čaše", za koju je tekst i muziku pisao… »
„Prepoznao sam deo svog života“: Naš pevač je zahvaljujući Slavku Banjcu napravio pravi potez
Nova 11.04.2024
I najbolji interpretatori ubedljiviji su u pesmama koje su autobiografske, odnosno one u kojima mogu da se prepoznaju na neki način, a upravo jednu takvu snimio je Nenad Gajić. U pitanju je numera "Sklonite mi čaše", za koju je tekst i muziku pisao… »
Vesti dana »

Sneg izazvao probleme širom Srbije: U Nišu i Kraljevu oko 50.000 korisnika nema struju, u Ivanjici vanredna situacija
NIN pre 14 minutajoš 126 povezanih

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, Rusi ne daju akcije
Serbian News Media pre 18 minutajoš 17 povezanih

Predsednik: Putin rekao ono što znamo, hvala mu na oceni i proceni; Rešićemo probleme oko goriva
RTV pre 18 minutajoš 60 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

U toku je sednica Skupštine Grada: Ispred zgrade postavljena ograda, a tu su policija i građani
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 15 povezanih