Повезане вести
Зоран Милановић одбацио спекулације да ће у петак да поднесе оставку на место председника
Н1 Инфо 11.04.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић одбацио је спекулације да ће у петак да поднесе оставку на ту функцију. „До (парламентарних) избора је недељу дана, рекао сам све што сам имао о томе, било би то врло неодговорно и… »
Милановић одбацио спекулације да ће сутра да поднесе оставку
Нови магазин 11.04.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић одбацио је данас спекулације да ће у петак да поднесе оставку на ту функцију. "До (парламентарних) избора је недељу дана, рекао сам све што сам имао о томе, било би то врло неодговорно и… »
"Нека настави да се консултује са кравом": Милановић демантовао наводе да ће поднети оставку
Вечерње новости 11.04.2024
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић негирао је данас да ће поднети оставку на позицију шефа државе, како је то на друштвеним мрежама најавио потпредседник актуелне владе и министар мора Олег Бутковић. Зоран Милановић, Фото Тањуг… »
Консултације с кравом, политичка фарса у Хрватској
Политика 11.04.2024
Хрватски председник Зоран Милановић негирао је данас да ће поднети оставку на позицију шефа државе, како је то на друштвеним мрежама најавио потпредседник актуелне владе и министар мора Олег Бутковић. "Он (Бутковић) је лажов. Тај… »
Милановић: Откуд вам та идеја да ћу ја дати оставку?
Б92 11.04.2024
Председник Хрватске изјавио је да не намерава да поднесе оставку на функцију коју обавља, због тога што се кандидовао на предстојећим парламентарним изборима. Обраћајући се данас медијима Милановић је одмах коментарисао објаву… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 17 минутајош 31 повезана
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 27 минутајош 46 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 47 минутајош 22 повезане