Povezane vesti
Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, a sada iz nje izlazim: Tijana Prica šokirala odlukom
Story 11.04.2024
Posle 17 godina rada Tijana Prica napustila je „Pink”. Vest o tome da je odlučila da završi gotovo dvodecenijsku saradnju sa ovom televizijom, Tijana je podelila na svom Instagramu. - Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje… »
Voditeljka Pinka saopštila da odlazi posle 17 godina: "Izlazim iz ove kuće zahvalna na svemu"
Telegraf 11.04.2024
Tijana je poslednjih godina vodila emisiju "Premijera" Tijana Prica, voditeljka "Premijere", saopštila je da više nije deo ružičaste televizije. - Sa 17 godina sam usla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje zahvalna na svemu što sam na ovoj adresi… »
Vesti dana »
Nis: ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula: Održan sastanak s rukovodstvom
Blic pre 17 minutajoš 66 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 7 minutajoš 50 povezanih
BLOG UŽIVO "Ko će da odgovara za to što ste četiri meseca primenjivali zakone koji nisu po Ustavu": Opozicija pita, vlast izbegava odgovore
Nova pre 7 minutajoš 29 povezanih
Šok na svetskom prvenstvu! Odlaže se meč Portugala i DR Konga?
Večernje novosti pre 1 satjoš 106 povezanih
Partizan dobio odličan žreb Lige konferencije – Vojvodinu čeka Ajaks, Železničar protiv Brage
RTS pre 7 minutajoš 57 povezanih