Povezane vesti

Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, a sada iz nje izlazim: Tijana Prica šokirala odlukom

Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, a sada iz nje izlazim: Tijana Prica šokirala odlukom

Story 11.04.2024
Posle 17 godina rada Tijana Prica napustila je „Pink”. Vest o tome da je odlučila da završi gotovo dvodecenijsku saradnju sa ovom televizijom, Tijana je podelila na svom Instagramu. - Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje… »
Tijana Prica napustila je televiziju Pink (FOTO)

Tijana Prica napustila je televiziju Pink (FOTO)

Svet plus 11.04.2024
Voditeljka emisije "Premijera" Tijana Prica napustila je televiziju Pink, odnosno dala je otkaz, a ova vest iznenadila je mnoge. Tijana je posle sedamnaest godina odlučila da napusti mesto voditeljke na televiziji Pink, a na društvenoj mreži Instagram se… »
Voditeljka Pinka saopštila da odlazi posle 17 godina: "Izlazim iz ove kuće zahvalna na svemu"

Voditeljka Pinka saopštila da odlazi posle 17 godina: "Izlazim iz ove kuće zahvalna na svemu"

Telegraf 11.04.2024
Tijana je poslednjih godina vodila emisiju "Premijera" Tijana Prica, voditeljka "Premijere", saopštila je da više nije deo ružičaste televizije. - Sa 17 godina sam usla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje zahvalna na svemu što sam na ovoj adresi… »

Vesti dana »