Povezane vesti
Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, a sada iz nje izlazim: Tijana Prica šokirala odlukom
Story 11.04.2024
Posle 17 godina rada Tijana Prica napustila je „Pink”. Vest o tome da je odlučila da završi gotovo dvodecenijsku saradnju sa ovom televizijom, Tijana je podelila na svom Instagramu. - Sa 17 godina sam ušla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje… »
Voditeljka Pinka saopštila da odlazi posle 17 godina: "Izlazim iz ove kuće zahvalna na svemu"
Telegraf 11.04.2024
Tijana je poslednjih godina vodila emisiju "Premijera" Tijana Prica, voditeljka "Premijere", saopštila je da više nije deo ružičaste televizije. - Sa 17 godina sam usla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje zahvalna na svemu što sam na ovoj adresi… »
Vesti dana »
Spajić Vučiću: Čekaćemo vas u EU već od 2028, navijamo da istinski požurite i ubrzate ostale kandidate iz regiona
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Pomagala bolesnoj unuci, pa poginula! Rođaka otkrila detalje tragedije u Nišu: "Nije bilo tragova kočenja, cela je bila izlomljena"
Blic pre 23 minutajoš 11 povezanih
Jutarnja magla i slab mraz, tokom dana sunčano, najviša dnevna temperatura 16 stepeni
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih